Ha feherjét szedek kb mennyi idő alatt látszódik?
Figyelt kérdés
Engem az érdekelne ,hogy ha elkezdek fehérjét szedni mennyi idő múlva lesz észlelhető változás? Illetve ha abba hagyom akkor leeresztek vagy vmi hasonló?2013. máj. 4. 16:25
1/6 anonim válasza:
Az edzéstől függ és az étrendedtől. Ezek nem csodaszerek. Én olyan 2 hónap után kezdtem látni magamon a hatását pontosabban az ismerőseim. De ez a sport nem a kapodásról szól :)
2/6 A kérdező kommentje:
Aha de átlagba mennyi idő lenne egy Jakub Haspl kinézetet elérni?
2013. máj. 4. 16:30
3/6 anonim válasza:
A fehérje tápkieg is csak kaja, nem leszel vel eizmosabb, mint ha ugyanannyi fehérjét pl hússal vinnél be. Csak edzés után hamarabb felszívódik és könnyebb leküldeni, mint elrágni egy szelet húst. De ennyi, nem csodaszer.
4/6 Zakathol válasza:
Ugyanannyi idő alatt, mintha x dkg hússal többet ennél.
"leeresztek"...az...
5/6 anonim válasza:
ha egy idő után elhagyod a tápkieget, akkor pótolod kajával és máris megvan a tápanyagbeviteled, nem esel össze. Úgy gondolj erre is, mint egy fehérjeforrásra, nem varázspor!
6/6 anonim válasza:
Nem instant izmot árulnak a dobozban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!