1/9 anonim válasza:
Szia! Heti 2x járok spinningre, így e mellett még 2-t tudok beiktatni maximum a két bicós nap közé. Kora este szeretek futni, de már délután lemegyek. Nyújtok, lazítok, hangolódom a futásra. :) Aztán ez időben még nincs annyi bogár. Kb. 1, 1,5 órát szoktam.
2/9 anonim válasza:
kb 2 hetente egyszer. Szigetkör. Este fél 7, 7 körül. F/31
3/9 anonim válasza:
heti 1-2 alkalom 3,2 km a táv
35 F
4/9 anonim válasza:
Kedd, szerda: 10 km, péntek és vasárnap terepen, hegyen is 16 km, 1-2 hetente 25-30 km. F/51
5/9 anonim válasza:
Heti 3-mat próbálom tartani, 5-7 km/alkalom. L/23
6/9 anonim válasza:
Heti nagyjából 3x, alkalmanként 8-10 km, estefelé de nem napnyugta után :) (Népligetben) L/22
7/9 anonim válasza:
Minden nap, szombat, vasárnap is. NEM KÖVETENDŐ!Változó a napszak, de nekem leginkább 11 h körüli futások "jönnek" be. A késő esti órákat is szeretem, de akkor túl is tudok pörögni, nehezen alszom el.
7,4-11,5 km-t. A nemem a nevemből kiderül. Egyébként 51 éves vagyok.
8/9 anonim válasza:
Próbálok minden nap, vagy legalább heti 5-ször menni.
90-100 percet futok mostanában (km-ben nem tudom mennyi)
18/L
9/9 piriiiiii válasza:
Én most megyek mindjárt, 60-70 percet szoktam (mondjuk úgy 7 km, habár nem mérem), kb ebben az időben, de néha van, hogy délelőtt.
Minden nap szoktam, habár mostanában elhanyagoltam.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!