Miért nem fejlődik a mellem látszatra?
2 és fél-3 hónapja edzek kb.Kreatint szedek.Erőben fejlődök,40 kg-al több a fekvenyomásom maximuma,mint amikor kezdtem.Egy héten csak egyszer edzem az izomcsoportot.Étrendem házikoszt,a hétből 5-6 nap az amikor hús van,meg rizst eszek szinte mindenhez,amihez passzol.
Az edzésem:
fekvenyomás 3×10-8-6 80kg-al
negatív 3×6 80kg-al
30° fekvenyomás 3×20 40kg-al
tárogatás egyenes padon 3×12 15kg-al
áthúzás 3×20 15kg-al
Pedig jók a gyakorlatok, negatív nem is kell, elég 3-4 gyakorlat mellre. 30°-oson is lehetne nagyobb súlyokkal, amiből kb 8-10 megy.
A kaja lesz még a fontos, legyen meg a napi 2g x testtömegkg fehérje és az 5-6g x ttkg ch.
Egyébként genetikafüggő is, mindenkinek van olyan izomcsoportja ami kevésbé fejlődik.
Rendben.30°-on a nagyobb súly az olyan 65-70kg lenne sztem,de annyit nem tudok felpakolni..:/ Itthon edzek,100kg súlyom van + 10kg rúd.2db 35kg-os,4db 5kg-os,2 db 2.5kg-os és 4 db 1.25kg-os súlyom van.Próbáltam a 80-at 30°-ban,3×3 ment bele,elég az is? Vagy tegyem a 30°-ot az első gyakorlatnak,amikor még friss vok,hátha több megy bele?
Ch sztem megvan,de a fehérje lehet h nem,utána fogok számolni h úgy nagyjából mennyi..
174g kéne,abból kb 90g-ot tudok bevinni..
Nem tudok sehogy,10kg-tól 40kg-ig tudom variálni a súlyokat,utána 40kg-tól 80-ig semmi,és 80 felett tudom variálni a súlyokat 110-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!