Feszes fenék és has hogyan érhető el?
Figyelt kérdés
2 hetem lenne rá, kicsit plötyi vagyok,tudtok valami módszert ami használna 2 hét alatt?:D De hamár itt vagyok,narancsbőrre is mondhatnátok valamit :S előre is köszi !2013. máj. 2. 11:49
2/4 anonim válasza:
Szia,
személyi edző vagyok, emberekkel foglalkozom, magam is súlyzós edzést végzek. Így azt hiszem, nyugodtan leírhatom neked, hogy két hét alatt semmi nem fog történni veled. Akinek úgy van jó segge, hogy tett érte, nem pedig az adottságainak köszönheti, alsó hangon 2 hónap után érez változást, rendes edzésekkel. A hasad ha zsíros, akkor le kell diétázni. Ha lapos és formátlan, kemény hasizomgyakorlatok várnak rád. A narancsbőrre szauna, meg napi 4 liter víz. Azért erre a csatornára iratkozz fel, heti kétszer nyomhatod a farizmot. (Nem jó, de jobb, mint a rubintréka, ha otthon akarsz edzeni) http://www.youtube.com/user/BikiniModelFitness?feature=
3/4 anonim válasza:
2 hét alatt nem sokat tudsz elérni. Fenékre :guggolás, kitörés, lépcsőzés. Hasizom erősítésére: hasprés, lábemelés, de ettől a zsír (ha van rajta) akkor nem megy le, mert nincs helyi zsírégetés. Pláne nem pár hét alatt lesz változás.
4/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy elég közel megyek a feszes fenekű nőhöz, és akkor félig kinyújtott kézzel is elérem. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!