Ha allergiások vagytok tudtok futni?
Figyelt kérdés
Fél év óta szoktam kocogni, futni a szabadban, de már két hete ha kimegyek egy idő után elkezdek tüsszögni, mindenem viszket, az orrom be van dugulva, ezért levegőt is nehezen veszek, ami persze nagyon hátráltat. Hogyan élik túl ezt mások?
Ha bent futnék, konditeremben, futópadon akkor nem lenne ez? Van valami légzőgyakorlat v vmi gyógyszer amivel rendesen tudnék levegőt kapni?
2013. ápr. 29. 14:07
1/3 anonim válasza:
ha allergiás vagy, az sajnos bent is ugyanolyan sz*r.. én tavaly a legnagyobb parlagfűszezonban futottam, legalább arra az órára kidugult az orrom. a szobában ülve ugyanúgy tüsszögtem, viszketett mindenem.. viszont ha neked csak akkor jön ki, ha kint futsz, akkor lehet hogy a futópad jobb megoldás lenne. semmiképpen ne hagyd abba a mozgást, mert attól csak javul:)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi! az a baj h nekem egyáltalán nem tisztul ki tőle az orrom. ha benn ülök a szobában akkor még nagyjából ok, de ha kiteszem a lábam akkor majd meghalok. főleg most h már hetek óta nem esett az eső és sztem az egész levegő tiszta virágpor.
2013. ápr. 29. 14:30
3/3 anonim válasza:
első vagyok. kipróbálhatod a maszkot is :D én kétszer futottam pollenszűrő maszkban, bár kényelmetlen volt, beizzadt alatta az arcom, de ha téged nem zavar, akkor az is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!