Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Thai box egy 12 éves gyereknek...

Thai box egy 12 éves gyereknek durva lenne?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 25. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért ne úgy képzeld el, hogy lemegy a 12 éves és agyonverik, folyik a véér, hullanak a fogak stb. :)

Egyébként a legtöbb helyen le lehet menni csak megnézni vagy kipróbálni egy edzést és az után talán könnyebb mérlegelni!

Egyébként én olyan 13-14 lehettem amikor thai boxra jártam, nagyon szerettem!

2013. ápr. 25. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyébként most hogy olvasom az írásom, egyébként elég sokszor használom, hogy egyébként :D
2013. ápr. 25. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2013. ápr. 26. 19:24
 4/6 Professzor :D válasza:
Hát nálunk szép földünkön Pécsen ugy megy hogy kb. 8 5 éves kiscsávó van,és nyugodtan jarhatnak felnott edzesre is,meg van egy olyan csávó nálunk,akinek az edzo a legjobb barátja,és 11 éves,és már 5 éve jár,wlveri a kb 3 éve járó felnotteket is :D am en is 12 vok es mar lassan egy eve jarok, nopara
2013. ápr. 26. 22:01
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz a választ sokat segített
2013. ápr. 27. 15:09
 6/6 anonim válasza:
Nem.Én is thai boxolok 8 éves létemre.
2015. jún. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!