Most akkor ez mégis hogy van? Részletek lent.
a következő történt: nézelődök itt-ott hogy mi lenne számomra a legmegfelelőbb fehérjepor(először vásárolnék)ugye lehetetlen hogy ne tévedjek shop.builder.hu-ra.A végére 2 termék maradt mindkettő biotech az egyik: [link]
másik: [link]
Aztán a következőt olvasom(az ultra whey-nál):Az oldószermentes gyártás során a BioTech technológiai eljárás keretében természetes kerámia filtert használunk, hogy kinyerjük a tejsavó fehérjét és leválasszuk a nem kívánt elemeket (zsír, koleszterin, laktóz, stb.).
na már most.mindez szép és jó,de amikor az ember megnézni a két termék összetételi táblázatát pont az ellenkezőjét látja.(a natúrba van több fehérje és kevesebb zsír.
Most akkor melyiket válasszam?
a tömegnövelés a célom és egy olyan hónapja kezdtem el súlyzós testedzést.
szerintem jobban jársz, ha kicsit nagyobb kiszerelésben gondolkodsz, mert akkor ez: [link] vagy ez: [link] már SOKKAL jobban megéri (ugye nézed mondjuk a cítogent akkor 12.000 forint a 3 kiló, és nem 17.000 mint a biotechnél, azért én ezt már jelentős különbségnek gondolom)
Egyébként meg teljesen mindegy hogy milyen gyártótól veszed, ugyanaz van mind a 4-ben, most azon a 0,5 gr zsíron tökölni tök felesleges.
Miért tömitek ezeknek az undorító csaló, lehúzós cégeknek a zsebeit.
Síma feldolgozott tejsavófehérjét vesznek tonnaszámra olcsón, aztán megízesítik valamivel és 5x -ös áron eladják.
Nemrég beszéltem ezekkel:
Ezek itthoni gyártók, de kiszolgálnak bárkit.
10 kilós zsák 20ezer Huf.
2-3-an összeálltok és vesztek egy zsákkal, így is olcsóbb (és jobb) mint a Shop.builderes.
Ja azt elfelejtettem, hogy én a termemben árulok Biotech -et is, de magamnak ezt veszem, pedig nagyker áron van nekem az összes ilyen szar.
Elég sok tápkieget fogyasztok (vitamin,glutamin,karnitin,kreatin) de a proteint inkább ezektől veszem.
Még ki is szállítják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!