Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon vékonyak a lábaim...

Nagyon vékonyak a lábaim férfi létemre, mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, 60kg (fogytam sajnos a télen, pedig elég nehezen hízok), és most hogy eljött a jó idő, előkerült a rövid gatya és nagyon szégyenlem a lábaim. Mitől lehetne vastagabb? valami itthoni gyakorlat, futás, bármi? Előre köszönöm a válaszokat!:)

2013. ápr. 22. 14:48
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
10%
Az a probléma b@zdmeg kérdező, hogy mondtuk, hogy tömegnövelő étrend, fehérje dús táplálkozás, és súlyzós gyakorlatok, ettől lesz izmos a lábad nem ilyen táncos f@szságoktól. Ha neked is lenne egy kis eszed b@zdmeg értenéd...Itt a válaszod, tessék, használd fel, aki meg mást mond naná, hogy belekötök, mert ez a módszer tutira működik...
2013. ápr. 28. 13:30
 42/46 A kérdező kommentje:
Kulturált vagy nagyon... Látom a lábedzésen más nem megy.
2013. ápr. 28. 13:59
 43/46 anonim ***** válasza:
Te meg egy szánalmas fogyatékos...a bicepsz a téma te agyoniskolázott? Arra voltál kíváncsi, hogy mitől lesz "vastag" a lábad b@zdmeg. Leírtuk, tömegnövelő étrenddel és súlyzós edzéssel is NAGYON LASSÚ A FEJLŐDÉS, nem hogy még táncikálással. Kulturált vagyok igen, mert ilyen fogyatékosokkal mint ti így kell b@zdmeg. Más kérdező embereknek miért tudok normális "hangnemben" válaszolni? El kellene gondolkozni.
2013. ápr. 28. 14:01
 44/46 A kérdező kommentje:

Haha, elég rövid az eszed, nem látsz el sokáig...:D

Ki beszélt bicepszről szépfiú? Ha annyira hülyék vagyunk miért foglalkozol velünk? Takarodj kondizni, vagy vegyél elő egy könyvet és olvasgass. Nincs nagy szükségünk rád.

Nem tudom én mit mondtam hogy egyfolytában b@zdmegozni kell. Választékos a beszéded, minden mondatban legalább egyszer leírod, eddig jutottál el agyilag? Gondolkozz már el magadon.

Ha nem tetszik a válasz nem kell tovább osztani az eszed, kár lenne ezt mások tudtára adni.

2013. ápr. 28. 14:11
 45/46 anonim válasza:
egyebkent en nem mondtam hogy a te valaszod rossz ..sot meg mondtam hogy igen ez is jo lehet...itt mindenki a sajat velemenyet irja hogy szerinte mi jo...de mindegy es koszonom szepen hogy leallitottad ezt a veszekedest kerdezo :)
2013. ápr. 28. 14:29
 46/46 anonim ***** válasza:
Megyek is kondizni, legalább nem leszek olyan nyomorult csöves kinézetű mint te kis gyerek.
2013. ápr. 28. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!