Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon vékonyak a lábaim...

Nagyon vékonyak a lábaim férfi létemre, mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, 60kg (fogytam sajnos a télen, pedig elég nehezen hízok), és most hogy eljött a jó idő, előkerült a rövid gatya és nagyon szégyenlem a lábaim. Mitől lehetne vastagabb? valami itthoni gyakorlat, futás, bármi? Előre köszönöm a válaszokat!:)

2013. ápr. 22. 14:48
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
hidd el te se vagy jobb...
2013. ápr. 27. 13:12
 22/46 anonim ***** válasza:

Látom 16-nál nem lehetsz több, olyan vagy mint egy kis gyerek.

" Hülye vagy! Nem, te vagy a hülye!":) Ha tudsz valami jobbat akkor szólj.

2013. ápr. 27. 13:14
 23/46 anonim válasza:
nem vagy magadnal...menj aludni.. ha jobban vagy akkor gyere vissza...es en is mondhatnam hogy a fiuk egy resze hulye de nem akarom..... ha nem tetszik a tanc neked es falabad van az mar csak a te bajod ezert ne engem okolj...:)
2013. ápr. 27. 13:19
 24/46 anonim ***** válasza:
mond csak, mi tart vissza?:) amúgy igen, fa lábam van, testépítőként más nem lehet, ja és ha f@sz hiányod van rendezd le szerintem...ezzel befejeztem
2013. ápr. 27. 13:20
 25/46 anonim ***** válasza:
Ja, hogy kis hisztispi csa próbál itt beleszólni az izmosság kérdésébe. Na ekkor erről ennyi picilány, menjél táncikálni.:)
2013. ápr. 27. 13:20
 26/46 anonim válasza:
ja szoval egy lanynak nem lehet izmos laba mi? gondolkozz mar egy kicsit nem mondtam hogy pfuuu de milyen izmos labam van...aszontam hogy izmosabb lesz egy ido utan az attol fugg mennyit csinalod...ertem mas is van ezen kivul ami jo es van nnel jobb is mindenki javasolhat neki es ne nekem irjatok hogy mi jo es mi nem hanem a kerdezonek...na paa...:)
2013. ápr. 27. 13:24
 27/46 anonim válasza:
kivancsi vagyok hany eves vagy... 12???vagy 10?mert agyilag ennyinek neztek ki
2013. ápr. 27. 13:26
 28/46 anonim ***** válasza:
Puszi cicus.:)
2013. ápr. 27. 13:26
 29/46 anonim ***** válasza:
Puszi a hasikádra. Ennyinek nézünk ki? Hol láttál minket? Ja értem ronda a külalakom, már értem.
2013. ápr. 27. 13:28
 30/46 anonim válasza:
te az elobb meg aszontad hogy befejezted a komentalast... es te vaksi aszontam hogy agyilag nem kulsoleg! eloszor tanulj meg olvasni... -.-"
2013. ápr. 27. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!