Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen gyenge...

Miért vagyok ilyen gyenge mellben ennyi idő után is?

Figyelt kérdés
2010 június közepe óta edzek. Mindenem elfogadható kinézetben. Mellem is abszolút jó. De erőben mellben valamiért elég gyenge vagyok. Még mindig maximum 90-ben bírok 5-öt belenyomni. 0. sorozat(bemelegítő): 60 kg-val(12 ismétlés), 1. sorozat: 75 kg 10 ism., 2-3. sorozat: 80 kg 8 ismétlés, 4. sorozat: 82 kg: 7-8 ismétlés. 5. sorozat: 90 kg 4-5 ismétlés. Mi erről a véleményetek? De az a fura, hogy csak fekvenyomásban vagyok ilyen gyenge, pedig azzal kezdem. 45 fokosban ennyire nem vészes... Hogyan tudnék erősödni mellben?
2013. ápr. 20. 22:07
 1/9 anevemzoli válasza:

[link]

olvasd végig. Van olyan rész is benne,amire megkapot a válaszod;)

2013. ápr. 20. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy gyenge, ez naturálban átlagos teljesítmény.
2013. ápr. 20. 22:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Elolvasom! :) Montez, engem többen is azzal b*szogatnak, hogy: "Ennyi ideje edzel, és csak ennyivel megy?" "Már 100-zal kéne szériáznod!" stb... Unom már, hogy folyton ezeket kell hallanom... Nem rég elkezdtem Nitrox Therapyt is szedni, azt valamennyit javított, de még így is...
2013. ápr. 20. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Hadd mondják, sokan ennyivel sem edzenek.
2013. ápr. 20. 22:28
 5/9 poiu ***** válasza:
Én egy éve csinálom, és meg se közelítem. Ha testépítesz, tök mindegy, mennyivel nyomod. Mellesleg szerintem 5 sorozat túl sok, főleg ha mást is csinálsz mellre.
2013. ápr. 20. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:

gyenge?? akkor én mit szóljak? ja inkább semmit :D

le sem merem írni hány kilóval bohóckodok

2013. ápr. 20. 22:38
 7/9 poiu ***** válasza:

Gondoltam, írják majd a profik, de ha nem, akkor én írom: a gyakorlatokon gyakran kell változtatni. Te priamist csinálsz, ami OK, de ehhez is hozzá lehet szokni. Próbáld ki a lejtős (vetkőzős, drop) sorozatot. 90 kg 3-4 ismétlés, pihenés nélkül 82 kg bedőlésig.

Ha a vállad bírja csinálj segítővel negatív sorozatot (olyan súllyal, amit csak segítséggel tudsz nyomni, és a visszaengedéskor nyögsz tőle).

2013. ápr. 21. 08:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt nincsenek profik :D, de jól írod poiu, érdemes a módszereket változtatni. Egyszer félpiramis, másik héten sima széria, utána vetkőző sorozat.
2013. ápr. 21. 08:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Okés köszi! Azt még nem próbáltam. Kipróbálom a vetkőzőt :) . Kicsit megjött az önbizalmam, hogy mégse vagyok annyira szar. :D Köszi srácok! :)
2013. ápr. 21. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!