Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért ilyen...

Szerintetek miért ilyen gyenge a tricepszem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem megy a tolódzkodás. Egyszerűen alig megy 2..

Mások meg olyan könnyedén csinálják. Simán meg a húzodzkodás, akár 10 is. Megy 50 fekvő.

A hátsó fekvőből is 4x20.

De a Tricepsznyújtás fejfölött egykezes súlyzóval szánalmasan megy... 1/3-da az egykezes bicepszezésemnek.

Szerintetek mi lehet a probléma??

Milyen gyakorlatokat végezzek rá, ha így le van maradva??

Vagy mehet a szokásos, csak akkora sulyal ami épp teljesíthető??

Mert nekem nagyon kevésnek tűnik, hogy 1/3-da a bicepszezésemnek.

17F

2013. márc. 25. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Iktasd be a homlokra engedést ! :)
2013. márc. 25. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány kg vagy? Nem feltétlenül van lemaradva a tricód. Én sem tudok segítség nélkül tolódzkodni, de húzódzkodni sem, pedig fél éve edzem. Sajna van rajtam súlyfelesleg is, illetve a lábaim fejlettebbek, mint a felsőtestem, így a súlyom nagy része aránytalanul derék alatt van.

Nálam az egykezes bicepsz 10-12 kilóval megy, a fej mögötti egykezes tricónyújtás 8-al. A hátsó fekvő nagyon jó, ha a lábad is fel van rakva valami padra, idővel rakhatsz még plusz súlyt az öledbe, azt én egy 25 kilós tárcsával csinálom. Ezt csak azért mondom, hogy képet kapj arról, hogy én ennek ellenére sem tudok a testsúlyommal tolódzkodni. :))) Szóval nem kell ennek nagy feneket keríteni, edzeni kell aztán majd menni fog idővel. Ha meg zsírosabb vagy, akkor ideje szálkásítani.

2013. márc. 25. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül van elmaradva a tricepszed.

Amúgy a tolódzkodás a melleket, és a tricepszet veszi igénybe.

2013. márc. 25. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!