Fegyencedzésnél szerintetek mivel járok jobban?
Az volna a kérdésem,hogy heti egyszer vagy heti kétszer csináljak minden gyakorlatot?Mert ha heti egyszer csinálom az kevés nekem ha heti kétszer az meg néha kicsit sok.Szerintetek melyikkel érek el jobb eredményt a gyakorlatok fejlesztésében?
Ja amúgy már két éve fegyencezem,és most itt tartok:
-emelőkaros fekvő
-egylábas guggolás támasszal
-teljes húzódzkodás
-függeszkedve nyújtott lábemelés
-teljes híd
-kézenállásba fél fekvő (ezt vállbajok miatt később kezdtem el)
Csak azért írtam ide hogy hol tartok hátha segít a válaszadásban.Legfőképp személyes tapasztalatokat várnék.Előre is köszönöm a segítségeteket.
ÉN szétbontanám egy egész hétre!
H-CS:Guggolás,vádli,lábemelés
K-P:fekvőtámasz,fekvő kézállásban
Sze-Szo:Híd,húzódzkodás
V:pihenés vagy valami kardió ezdés
Én így csinálnám!
nekem a heti 1 mindenből jött be.
a vádlit és az alkart edzem heti 2x.
annyi,hogy a fegyences gyakorlatokhoz még hozzáteszek 1-2 másféle,de az izomcsoporthoz illő saját testsúlyos gyakorlatot és legalább 1-3 súlyzós gyakorlatot.
ezek alapján meg pl a kedd az ilyen-
melóhelyen délelőtt
powerball,sas
ujjbegyes fekvő
függeszkedés
alkar állva
szűk húzódzkodás bicepszre
bicepsz állva egykezessel
este otthon-
egyenes híd
híd szögben
híd fejtámasszal
elülső híd tartás időre
felhúzás,nem nagy súllyal,csak bejáratni
kettlebell swing kb fél órát
gerinc csavarás
kobra tartás
a nyakedzésnél meg a könyvben ajánlott változat nem jött be,mert akármit tettem a fejem alá,akkor is 20 forintos méretű fejbőrdarabokat tépett ki a fejemből hajamból,az elülső változat meg véresre marta a homlokom,rendesen bőrkeményedésesre,uh 3-4 hónap után váltottam a fejhámra,mert nem akarok kikopaszodni.
egy gumikötelet rögzítek,a fejhám ráfűzve és lehet húzni akármerre és a nyaki gerincsérvet sem kockáztatom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!