Fogyás, avagy az utolsó kilók?
Figyelt kérdés
Helló
Arra lennék kíváncsi, hogy hatékony-e az a fajta edzés, amit jelenleg folytatok zsírégetésre. Azt tudni kell rólam, hogy már csak pár kiló van rajtam, max 2-3, egy kicsi a hasamon, egy kicsi a mellemen. Szóval ezek már az utolsó kilók lennének. Jelenleg megpróbálok odafigyelni, és nem enni olyan ételeket, amikben sok a kalória, vagy tartalmaz zsírt, cukrot, vagy túlontúl sok szénhidrátot.
Emellett még Heti 3x körülbelül 40 percet sétálok (120-130-as pulzustartományban) 40 percet biciklizek (szintúgy 120-130-as pulzus) Ennyi elég lenne ahhoz, hogy sikerüljön leadni az utolsó kilókat, vagy még lenne valami, ami kell a fogyáshoz?
Ti mit ajánlotok?
18/f
2013. ápr. 18. 18:54
1/3 anonim válasza:
A szálkásító diétát kellene pontosan belőni. Az aerob edzés az okés.
2/3 anonim válasza:
Ez a "megpróbálok odafigyelni" ez édeskevés. Halál pontos kajálás kell, grammra, kalóriára, időzítésre...
3/3 anonim válasza:
Az étrend a kulcsa mindennek. Ha már nagyon a végén vagy, akkor 1-1 CH visszatöltéses nap jól tud jönni a szakirodalom szerint, én nem tudom még, nekem nem az utolsó kilók vannak hátra sajnos. :) Nem akarsz amúgy egy képet feltölteni? Kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!