Tömegnövelés (Nem sok tömeg, csak azért fejlődés) mennyire nehéz ha étkezés elfogadható de nem 100%-os, magas ismétlésszámmal edzek (20kb) és még kardió is megy elég szép számmal?
Ezt kb-ra sem lehet megtippelni, mivel nagymértékben genetikafüggő. Van aki nem tökéletes étrenddel is hozza a majdnem 1kilót és van aki jó kajával sem épít 0,5kilót sem.
Ja, és a havi 1kg az csak az első évben játszik.:)
De minek megy kardió szép számmal nálad, ha tömegelsz?
Belefér heti pár, de sok kardió az pont nem kellene. És a 20-as ismétlésszám sem nyerő. Néha jó az, de rendszeresen nem lesz vele izomnövekedés.
Teljesítményt szeretnék növelni, futok versenyszerűen, ezért nem akarom otthagyni, gondoltam szintentartok. Heti 2 alkalommal. Magas ismétlésszám azért lenne jó mert az javítja a keringést is az adott izomcsoportban, ami nekem jól jönne. Atlétikázok is, amihez kell.
Szóval, kevés futás, és max heti 1 alkalommal ismételjek 20-akat?
Illetve az hogy genetikából sportos vagyok nem kizáró ok arra hogy genetikailag nagyon nehezen szedjek fel izmot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!