Ha anorexiás leszek, akkor meg fog állni a növekedésem?
hát figyelj.. a testtömegindexed rendben van, 19-es, ami tök korrekt, csini, formás lány lehetsz:)
15 évesen túl sokat már nem fogsz nőni, de ha valami kell a növéshez, akkor az energia, amit táplálékból szerzel.. szóval az anorexia (napi 100-200 kcal bevitel.. kettő darab háztartási keksz szintjén van, és attól is bűntudata van:D) nem viszi előrébb a dolgot..
amúgy úgy beszélsz róla, mint valami hobbiról, pedig súlyos mentális, pszichológiai kórképről van szó..
Még nem vagyok anorexiás szerintem, csak a gondolkodásmódom az, minden étkezés után lelkiismeretfurdalásom van, és erősítek. Vannak lelki problémáim, szeretethiány (anyukámmal elég rossz a kapcsolatom), súlyos önbizalomhiány, stb.
És újabban valahogy nem is kívánom annyira az ételt. És ezért ijedtem meg, hogy lehet hogy anorexiás lettem...
Igen, már anorexiás vagy. Javaslom, fordulj pszichológushoz, általában ott családterápiát is szoktak javasolni. Nekem nagyon sokat segített.
Ja, és még valami: a húgom túlnőtt engem míg én anorexiás voltam.
Sőt, össze is mehetsz. (én szerencsére addig nem jutottam el...)
Egy gyógyult anoexiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!