Ha ezt a tornát csinálom 2 hónapig, szerintetek magasabb leszek?
http://www.youtube.com/watch?v=GDJnuYxsg_s
Azt írja a videó, hogy 2-4 inchet lehet tőle nőni, ami ha jól számolok 5-10 cm.
Jelenleg 156 cm vagyok, ez nagyon zavaró, mert a barátnőim mind ilyen 165-175 centi magasak. De nem miattuk akarok nőni, hanem magam miatt.
A napokban leszek 15 éves, 43-44 kg vagyok és (ahogy már írtam) 156 cm. Anyu 160 körül van, apu meg 170 körül asszem. A lánytesóm ennyi idősen, mint én, már 161 volt.
Lehet, hogy ez nagyon hülye kérdés lesz, mert az se biztos, hogy a videó beválik, de mi van, ha elkezdek ettől nőni, és nem állok meg a növésben, hanem csak növök, növök és növök? Én max. 164-166 cm szeretnék lenni, nem több, csak félek, mert nem akarok olyan nagyon magas lenni...
Szerintetek? Beválik a videó? Ugye meg tudok majd állni a növésben? Azért félek ettől, mert még ezenkívül is gondolom fogok nőni, meg minden..
Tornázástól nem lehet nőni, szóval ne félj attól, hogy emiatt nem tudsz majd megállni a növésben.
A magasság megváltoztatására (a növésre) van egy nagyon-nagyon fájdalmas műtét - más lehetőség nincs.
Bízd rá a természetre, nyilván fogsz még nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!