Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérjét tejjel ihatok?

Fehérjét tejjel ihatok?

Figyelt kérdés
Vettem Power Track Power Proteint tegnap edzés után ittam is, meg lefekvés előtt (Tudom, hogy edzsés után nem az kéne, de most ez volt), természetesen vízzel, de olyan szar íze volt, hogy az hihetelen... Szóval tejjel ihatnám-e? Elvileg oda van írva, hogy mehet, de sok helyen olyat olvasok, hogy nem kéne tejjel, mert nem hasznosul a fehérje, most akkor mivan? Illetve ha a tej nem jó, tudok ajánlani valamit, amitől elfogadhatóbb lenne az íze? (csokisat vettem egyébként)
2013. ápr. 11. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:

megvetted a legsz@rabb proteint.:) szójás cuccot nem kellene tolni, pláne tejjel nem. Még teszel is hozzá egy raklap tejcukrot és tejzsírt. Edzés után főleg nem kellene a tej, mert elrontod a felszívódását, illetve lassítod.

De én szigogú vagyok, ne hallgass rám, majd biztos jön valaki, aki szerint mehet tejjel is.:)

2013. ápr. 11. 17:45
 2/7 *Endii* ***** válasza:

Igen, a Power Protein tényleg nem egy minőségi cucc. Az a baj vele, hogy javarészt szója van benne, aminek utána tudsz olvasni miért is nem jó...nem csak edzés után lenne érdemes más protein, hanem mindig. A szar íz is a szója miatt van.

Szóval inkább idd vízzel, ne fokozd a rosszat. A tejben tejcukor és tejzsír is van, ami tömegelés alatt néha belefér, de viszont a protein felszívódását nagyban rontja.

Idd inkább vízzel, és ha lesz keret rá, inkább ruházz be egy jobb tejsavóproteinre.

2013. ápr. 11. 17:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem, kössz a válaszokat. Akkor ilyet nem veszek többet, de amúgy nem a 4kg-s változatot vettem, szóval hamar elfogy, akkor viszont mit ajánlanátok max 14-15.000 ért, ami edzsés után, illetve lefekvés előtt is jó?

Amúgy meg nem kell leharapni a fejemet...csak megkérdeztem, hogy ihatnám-e tejjel, de akkor nem fogom, kicsit normálisabban is válaszolhattál volna.

2013. ápr. 11. 20:22
 4/7 *Endii* ***** válasza:

Ha rám gondoltál, akkor bocs, semmi rosszat nem akartam mondani, nem olyan stílusban akartam.

Másrészről sok jó protein van, nézd meg például a Myprotein koncentrátumot, ár/érték arányban remek.

De sok van még, Nitro Pure Whey Gold, VPX Syngex, 100%Whey Professional, vagy akár a Whey C6, ami szerintem az egyik legjobb jelenleg a piacon.

2013. ápr. 11. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 11. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem rád gondoltam Endi, és köszönöm a válaszokat
2013. ápr. 12. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem haraptam le a fejed, sőt szerintem segítettem is.:)
2013. ápr. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!