Fehérjét tejjel ihatok?
megvetted a legsz@rabb proteint.:) szójás cuccot nem kellene tolni, pláne tejjel nem. Még teszel is hozzá egy raklap tejcukrot és tejzsírt. Edzés után főleg nem kellene a tej, mert elrontod a felszívódását, illetve lassítod.
De én szigogú vagyok, ne hallgass rám, majd biztos jön valaki, aki szerint mehet tejjel is.:)
Igen, a Power Protein tényleg nem egy minőségi cucc. Az a baj vele, hogy javarészt szója van benne, aminek utána tudsz olvasni miért is nem jó...nem csak edzés után lenne érdemes más protein, hanem mindig. A szar íz is a szója miatt van.
Szóval inkább idd vízzel, ne fokozd a rosszat. A tejben tejcukor és tejzsír is van, ami tömegelés alatt néha belefér, de viszont a protein felszívódását nagyban rontja.
Idd inkább vízzel, és ha lesz keret rá, inkább ruházz be egy jobb tejsavóproteinre.
Értem, kössz a válaszokat. Akkor ilyet nem veszek többet, de amúgy nem a 4kg-s változatot vettem, szóval hamar elfogy, akkor viszont mit ajánlanátok max 14-15.000 ért, ami edzsés után, illetve lefekvés előtt is jó?
Amúgy meg nem kell leharapni a fejemet...csak megkérdeztem, hogy ihatnám-e tejjel, de akkor nem fogom, kicsit normálisabban is válaszolhattál volna.
Ha rám gondoltál, akkor bocs, semmi rosszat nem akartam mondani, nem olyan stílusban akartam.
Másrészről sok jó protein van, nézd meg például a Myprotein koncentrátumot, ár/érték arányban remek.
De sok van még, Nitro Pure Whey Gold, VPX Syngex, 100%Whey Professional, vagy akár a Whey C6, ami szerintem az egyik legjobb jelenleg a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!