Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az esti fehérjét ihatom tejjel?

Az esti fehérjét ihatom tejjel?

Figyelt kérdés
elvégre nincs mit lassítania a felszívódáson, csak az isolate-nél áll fent ez, hogy lassítja nem?
2011. dec. 2. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
én úgy tudom a tej lassítja a felszívódást(igen fehérjénél is) , ami este kifejezetten jó ! erre amúgy kazeint szoktak használni , megvacsizol d.u. 6-7 órakor és este 9-10kor mehet egy kazein fehérje tejjel ( az hogy tejjel , abban nem vagyok biztos)
2011. dec. 3. 00:00
 2/8 anonim válasza:

Nem ajánlom tejjel, amúgy sem tudom miért lenne jó tejjel inni, sűrűbb is, csomósabb is.

Estére egy lassúbb felszívódású fehérjét kéne innod, például kevert fehérjét, és a Scitec Pro Mix-et ajánlom, a vaníliás nagyon finom, vízzel is.

Ha nincs rá pénz, akkor esti fehérjének még nagyon jó a szója fehérje (pl Scitec soy pro), de annak az íze elég húzós.

Szerintem inkább pro mix-et vegyél ha megengedheted, mert estére jobb mint ha a drága tejsavó fehérjét innád, az edzés utánra kell.

2011. dec. 3. 02:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Igaz hogy a tej lassítja, de egyben gátolja is a felszívódást. (Nem vész kárban az egész anyag, de kb feleannyi hasznosul belőle, mint ha vízzel innád)

Ajánlatom: Power Protein, vagy ahogy írták előttem ProMix, és mellé egy kanál lenmagolaj, 100-150-200g (ahogy jól esik, és amennyi kell a napi szükséges fehérjebevitelhez) SOVÁNY túró, állítólag a mogyoróvaj is lassítja az emésztést, vagy egyszerűen veszel egy kazein fehérjét, ami 7-8órás aminosav beáramlást biztosít az izmoknak.Előnye: éjszakára faszán ellátja az izmokat tápanyaggal. Hátránya: 900g is kerül vagy 7ezer ft-ba, és állítólag nagyon fos az íze, alig oldódik. (ProLong)

(Mj.: Nem az íz a lényeg, én sem azt veszem figyelembe, de ennyi pénzért már ellehetne várni hogy ha nem is jó, de ihatóbb ízű legyen. Kevert fehérjék íze se egy leányálom, de döntsd el, komolyan veszed ezt a sportot, vagy csak divatgyúrós vagy. Utóbbik finnyognak az ízeken.)

Sok siker!

2011. dec. 3. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
a tej emberi fogyasztásra alkalmatlan
2011. dec. 3. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
02:43 szója fehérjét este?:) ha nem értesz hozzá maradj csöndbe , este KAZEIN KAZEIN KAZEIN
2011. dec. 3. 11:00
 6/8 anonim válasza:
A szója az egyik leglassabban felszívódó fehérje, és jóval olcsóbb is mint a kazein.
2011. dec. 3. 15:16
 7/8 A kérdező kommentje:
PRO LONG-om van, tényleg nem finom, de ez van
2011. dec. 4. 11:55
 8/8 anonim válasza:

Ha Pro Long-od van az tökéletes.

De vízzel idd.

2011. dec. 4. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!