Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 éves fiúnak milyen táplálék...

16 éves fiúnak milyen táplálékkiegészítő?

Figyelt kérdés

Én 16 éves vagyok 58 Kg és 183 cm, amint látjátok rohadt sovány és nem tudok semmit tenni ellene. Javasoltak már béres cseppet, 6 hónapig szedtem és kb 0,5 kg-ot híztam :/.

Most egy pár hete úgy döntöttem, hogy elkezdek konditerembe járni. Így heti háromszor két órát vagyok ott és még egyébként heti kétszer járok kosárlabdázni. Azt szeretném kérdezni, hogy mi lenne nekem a leginkább megfelelő táplálékkiegészítő amitől legalább egy 10 kg-ot fel tudja szedni lehetőleg izomba.

2013. ápr. 10. 22:12
1 2
 11/12 davvv11 ***** válasza:
én mikor annyi voltam mint te a volumass35öt ettem és nekem nagyon bevált tudom ajánlani! de mellé jó kajádnak is kell lennie!
2013. ápr. 11. 07:15
 12/12 anonim ***** válasza:

A legjobb megoldás egy tejsavóprotein + ehhez gyors szénhidrát (dextróz, maltodextrin, vitargo, Carbo X, Carb-F, stb) edzés utánra. Így te tudod szabályozni az arányokat és a reggeli zabpehelyhez is tisztán (gyors ch nélkül) tudod tenni a proteint.

Ha mégis tömegnövelőt szeretnél, akkor olyat válassz, amiben legalább 30% a fehérjetartalom. Pl: Scitec Volumass 35, HiTec HI-Anabol Gainer, VIP Delux- All-In-One , Pro Nutrition GFX8, Jumbo prof., Dymatize hi protein gainer, BSN true mass, Isomass extreme gainer, Gaspari real mass, stb..

Sok jó protein van, pl.: Whey C6, Peak whey fusion, Stillmass 6:3:1, Myprotein koncentrátum, MHN 100% Whey, Scitec 100% whey prof., Biotech nitro pure whey gold, California fitness 100% whey, Dymatize Elite whey, Twinlab whey fuel, VPX Syngex, stb..

2013. ápr. 11. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!