16 éves fiúnak milyen táplálékkiegészítő?
Én 16 éves vagyok 58 Kg és 183 cm, amint látjátok rohadt sovány és nem tudok semmit tenni ellene. Javasoltak már béres cseppet, 6 hónapig szedtem és kb 0,5 kg-ot híztam :/.
Most egy pár hete úgy döntöttem, hogy elkezdek konditerembe járni. Így heti háromszor két órát vagyok ott és még egyébként heti kétszer járok kosárlabdázni. Azt szeretném kérdezni, hogy mi lenne nekem a leginkább megfelelő táplálékkiegészítő amitől legalább egy 10 kg-ot fel tudja szedni lehetőleg izomba.
béres csepp? XD ne röhögtess
1ső jól mondja.. jó kaját és sokat kell enned ennyi az egész. edzésnek meg kezdetben elég 3 egész testes
csak a tápkieg magában nem ér semmit szóval az étrend is rendben kell legyen, olvass szépen utána a tömegnövelő étrendnek
Hát igen, tömegnövelő étrend kell elsősorban. Edzés utánra tejsavóprotein + 40-50g gyors szénhidrát (pl dextróz).
Kell még multivitamin is, pl mega daily one plusz.
Ne röhögj, tudod mennyien ajánlották hogy attól majd fölszedek 5-10 kg-ot :D
És ez így kb havonta hány forint lenne mert fogalmam sincs pl meddig elég egy tejsavóprotein.
Ha csak edzés után iszod, akkor durván havi 3ezerre jön ki a tejsavó. (pl: 14ezres WPP kb 4hónapig jó a heti 3edzéssel)
Szőlőcukor az párszáz.
Mega Daily One Plus vitamin meg durván 2ezer havonta.
Tehát 5-6ezer havonta + a kajád, de az meg amúgy is kell.
Hal..
meg hús, sok zöldség, rendszeres testmozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!