Airsoftosok! Milyen védoket használtok?
Én a fogaimat, meg az arcom jobban féltem, így van egy rácsos arc maszkom, szabadon tudok tőle lélegezni, és a pántja pont a fülemen keresztül fut körbe, tehát ez is kipipálva.
Párásodás: Én nagyon sokat mozgó játékos vagyok, és ezzel jár az is hogy kimelegszek, izzadok, és a kezdetekbe párásodtam is, hiába volt 3 szemüvegem, amikor cseréltem azonnal bepárásodott. (a rácsos szemüvegeket ki nem állhatom, meg azokat is utálom amik kizárják a perifériákat)
Na mind1, ezen felbuzdulva a környékemen fellelhető összes páramentesítőt megvettem és teszteltem. Többnyire sz*art se érnek!!! DE az ofotértbe találtam egy noname szert, kb 20ml es pumpás kis szürke palackba van, a kupak alatt egy szép króm csíkkal. Nekem ez nagyon bevált, vettem hozzá egy mikroszálas kendőt is.
1. lépés: spricc a szemüvegre,
2. lépés: aztán alapos áttörlés, hogy ne legyenek szennyeződések.
3. lépés: ismét spricc
4. lépés: most már viszont csak finoman át kell törölni, hogy maradjon rajta réteg.
Ezzel a cuccal én játékmenettől függően 2-4 óra hosszát tudok játszani úgy hogy látok!!! Azért írom hogy látok, mert párásodni ez után sem kezd, de a szemüvegen kicsapódó folyadék ennyi idő után már torzítja a képet. Ilyenkor lehet elölről kezdeni a folyamatot. Viszont soha nem szabad megtörölni a szemüveget, mert azonnal párásodni fog!
Nekem bevált, ezért merem ajánlani!!! Egy próbát mindenféleképpen megér, kb 1500ft a kendővel együtt. Egy két csapattársam is kipróbálta, náluk is hatásos volt. Kivéve egyet, amikor sálat tekert az arca köré, ekkor sem párásodott, de az a folyadékréteg kb 20 perc múlva jelent meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!