Szerintetek az baj ha van rajtam felesleg?
Figyelt kérdés
Fiu vagyok 14 éves.A testsúlyom 64kg.A hasamon van háj bőven és a combom is zsíros.A hasam a legvészesebb mert ott már a polo alatt lehet látni azt a bizonyos úszógumit.Az osztálytársaim mind jo testalkatúak az öltözöbe meg szokták jegyezni hogy:Hú de zsíros vagy! Engem ez nem zavar,hogy mondják mert azt mondom hogy majd ugyis megnyúlok és akkor a hájam is eltűnik majd.A sportnál jó mert az ütéseket felfogja a zsír.Szerintetek baj ha van rajtam felesleg,vagy adjam le?2013. ápr. 9. 16:26
11/12 Mcgalagony17 válasza:
Csak akkor változtass a külsődön, ha téged zavar, és ne azért, mert másoknak nem tetszik! Ha önbizalmat sugárzol, ez senkit nem fog érdekelni, vagy legalábbis kompenzálva lesz:)
12/12 Mcgalagony17 válasza:
Csak akkor változtass magadon, ha téged zavar és ne azért,mert másoknak nem tetszik! Az önbizalmától lesz valaki népszerű, nem a külsejétől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!