Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet azt valamiből tudni...

Lehet azt valamiből tudni hogy valaki elérte a határait naturálban?

Figyelt kérdés
Miből lehet azt tudni hogy esetleg nem csak átmeneti állapot, amikor mondjuk edzésterv váltásra van szükség, vagy egyébre, hanem valaki elérte azt amit önmagából ki tud hozni, amit a genetika enged naturálon? Lehet ezt úgy megközelítőleg számszerűsíteni pl felkar kerület, stb?
2013. ápr. 9. 11:20
 1/7 dirtboy ***** válasza:
100%
számszerűsíteni nem de onnét tudni hogy már jó ideje bárhogy próbálkozik nem sikerül fejlődnie és már egy elég komoly szintet el is ért valamint természetesen étrend stb minden profi.
2013. ápr. 9. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi! hány év alatt lehet vajon elérni ezt a szintet?
2013. ápr. 9. 11:30
 3/7 dirtboy ***** válasza:
100%

kinek mennyi idő,ez attól is függ mennyire csinálod profin,sokan évekig azt sem tudják mit hogyan is kéne,na neki nagyon sok év mire talán elérnek addig hogy értsenek is hozzá és elérjék a határt,na meg ott van még a genetika,hogy nem mindenkinek egy adott szint érhető el.

erről szerintem Montezt kérdezd ő már régóta edz többet tud erről,ő még talán most is tud fejlődni.

2013. ápr. 9. 11:35
 4/7 A kérdező kommentje:
oksi, hátha jön majd, és ő is ír valamit.
2013. ápr. 9. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4-5 év alatt sokan elérik a naturál genetikai határt. Utána szintentartás megy. Én 27 éve edzem, de a mostani paramétereimet már 4-5 év alatt elértem. Én mintha még mindig látnék magamon kis fejlődést minden egyes szálkásításnál, tehát picit, mintha javulna a forma, de ez inkább izomérettség, mintsem centikben mérhető gyarapodás.
2013. ápr. 9. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Én most az 5. évemnél tartok, és gyanús hogy már igazából sokat fejlődni nem nagyon fogok, innentől már esetleg csak formázni fogom tudni a meglévőt, de igazából nem baj, jó ez. Csak kíváncsi voltam hogy úgy nagyjából másnál hogy alakul időben ez.
2013. ápr. 9. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

osztom én is

4 év volt mire elértem eddig azt amit azóta sem sikerült, nőttem mint a gomba tavasszal, erő is nőtt, a testméretek is gyarapodtak, sajnos ez lelassult, majd megállt, sokszori holtpont után ma már nem fogom fel olyan komolyan, hiszen nem ebből élek, nem versenyző vagyok, csak lejárok edzeni, meg futni,

mögöttem is huszonpár év van edzésben

2013. ápr. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!