Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyesmi külsőt el lehet érni...

Ilyesmi külsőt el lehet érni naturálban?

Figyelt kérdés

Ha igen, átlagos genetikával menni fog?

[link]

Fehérjepor jöhet, de mást nem szeretnék szedni. Van esélyem hasonló külsőre?

2013. ápr. 5. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogyha jó a genetikád, és az életkorod is megfelelő, nah meg van étrend, meg jó keigeket használsz (tehát költesz rá bőven, meg van szakértelem) akkor igen. De átlagos vagy picit rosszabb genetikával nem nagyon. És csak fehérjeporral sem nagyon menne, legalább rakj hozzá 40g dextrózt (edzés után mindig), és mért nem akarsz mást szedni?
2013. ápr. 5. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Évek alatt jó étrenddel, ügyelve a tápkiegekre igen!
2013. ápr. 5. 18:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy dextróz kell, ha tömegelek. Természetes kiegészítő jöhet, tehát tápkieg, de semmi extra cuccot meg mesterséges izomnövelő (tehát szteroid) nem kell. Annyira nem vagyok még képben, most olvasgatok. Étrendem már van, azt kidolgoztam. A genetikámról hogy tudom meghatározni, hogy milyen?
2013. ápr. 5. 18:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja amúgy kösz az eddigieket.
2013. ápr. 5. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Az majd elválik, de általában úgy, hogy az első évben az izomnövekedés 1 kg/hónap. És mit értesz extra cuccon? mondjuk ásványi anyag komplexek, kreatin azok "extra cuccok" szerinted?
2013. ápr. 5. 18:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát az nem, csak én sötét vagyok ezekhez. Ásványi cucc alatt mit értesz? Vitamin meg fehérjepor nem elég a tornához?
2013. ápr. 5. 18:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az összeállított étrend mellett 10-15 ezer marad kiegészítőre. Ez egy jó minőségű fehérje és dextróz személyében ki is fújt. Vagy érdemes lenne mást venni?
2013. ápr. 5. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát én ajánlanék egy jobb féle multivitamint, meg legalább egy napi 1g C-vitamint, illetve kreatin kúra alatt kellenek ásványi anyagok (pl. vanádium-szulfát).

Kreatin=sejten belüli üzemanyag, segítségéve,l több víz és tápanyag jut az izomsejtekbe, amitől nagyobbak lesznek, illetve erőnövekedést is okoz. Az első kreatinkúrát 1/2 év edzés után ajánlom, de eléggé bonyolult, nem árt párszor elolvasni ezt az oldalt: [link] (csak az alkalmazást, a kreatin monohidrátok neveit ne olvasd végig:)

2013. ápr. 5. 19:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem. El fogom olvasni. Még egy kérdés: ha valaki egy idő után leáll a kreatinnal, visszaeshet izomban? Köszi mindent.
2013. ápr. 5. 19:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Erről is ír a szöveg, de nem szeretném fokozni az izgalmaidat :), egy pici visszaesés lehet, ezért kell ilyenkor egy kis antikatabolikus cuccmó, egy kis BCAAm glutamin ilyesmi:)
2013. ápr. 5. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!