Jövőhéttől járok edzeni, supermanes pólóba fogok először menni, de ha túl kiizzadok az nem ciki hogy ott egy folt a hónaljamnál?
2013. ápr. 8. 15:10
11/16 anonim válasza:
Ja, utsó vagyok, és télleg ciki. Volt egy szénné gyúrt kollégám, abban volt egy buliban, hááát, na neki korrekt volt.
12/16 anonim válasza:
edzésről van szó, nem buliról...másrészt meg aki másokkal van elfoglalva az egy fogyatékos.
13/16 anonim válasza:
Hát engem pont nem érdekel ki mibe edz, asse, hogy izzad. Csak ne legyen büdös. Az érdekel, hogy én normálisan nézzek ki, meg jól menjen az edzés.
Egyébként itt nem a buli volt kiemelve, hanem hogy egy ilyen póló egy jó testű palin jobban mutat. Ennyi.
15/16 A kérdező kommentje:
Igen,lány vagyok
2013. ápr. 8. 20:12
16/16 Dogmatix91 válasza:
Az előttem válaszolónak írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!