Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez miért, hogy van eZ?
Most elértem ezt: Továbbítom a szelvényét felülvizsgálatra. 48-72 órán belül írásban értesítjük az eredményről.
Szerintetek számíthatok valamire?
A szokásos válasz.Nem hiszem,hogy esélyed lenne velük szemben.Le vannak védve jogilag,amit ők mondanak az úgy van.Ha a piros szerintük zöld akkor az mindenkinek zöld.
Keménykedni nem érdemes,mert összességében a BET365 a legjobb iroda és nem érdemes megkockáztatni,hogy kitíltsanak.
Nem könnyű ennyi információból biztosat mondani, de a kép és a bet365 válasza alapján én úgy gondolom, hogy a fogadás arra vonatkozott, hogy a Jakarta 25-20 pont közötti különbséggel nyeri a szettet. Mivel te azt írtad, hogy az eredmény 25-20 lett, így nem nyert a fogadásod, mert csak 5 pont a különbség. Persze, ez csak egy tipp, mert nem tudom, milyen sport és mennyire képzelhető el, hogy lehet ekkora különbségű eredmény legyen.
A 15. hozzászólást kiegészíteném annyival, hogy a bet365 valóban jó iroda, egészen addig, amíg nem nyersz. Amikor ez megtörténik, akkor azonnal lekorlátozzák a megjátszható tétet 0-5 Euró nagyságra. Persze, ez egy hagyományos fogadás esetén ritkán fordul elő, mert nagyrészt ők nyernek, viszont egy sportbefektetés rendszerű játék esetén biztosan megtörténik a nagy nyeremény miatt. Én sajnos (vagy szerencsére?) elértem már többször ezt a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!