Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná nekem,...

Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez miért, hogy van eZ?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy a meccs 25:20 lett!

[link]

2013. ápr. 6. 12:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Amúgy 5000 magyar forintom bánja! :(
2013. ápr. 6. 13:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezt az indoklást nem tudom értelmezni,de sajnos bele kell törődni a döntésbe.Próbálkozhatsz még,de baromi udvariasan azt fogják válaszolni,hogy igazuk van és te tévedsz.Talán egy részletesebb magyarázatot ki tudsz csikarni,de a pénzedet elfelejtheted.
2013. ápr. 6. 13:32
 13/19 A kérdező kommentje:
De értitek a problémám?? Azt állítják , hogy különbségnek kell lenni, mikor ki van írva, hogy a szett pontos eredménye xy!? Most akkor miért?
2013. ápr. 6. 13:35
 14/19 A kérdező kommentje:

Most elértem ezt: Továbbítom a szelvényét felülvizsgálatra. 48-72 órán belül írásban értesítjük az eredményről.

Szerintetek számíthatok valamire?

2013. ápr. 6. 13:40
 15/19 anonim ***** válasza:

A szokásos válasz.Nem hiszem,hogy esélyed lenne velük szemben.Le vannak védve jogilag,amit ők mondanak az úgy van.Ha a piros szerintük zöld akkor az mindenkinek zöld.

Keménykedni nem érdemes,mert összességében a BET365 a legjobb iroda és nem érdemes megkockáztatni,hogy kitíltsanak.

2013. ápr. 6. 13:49
 16/19 hookuszpook ***** válasza:

Nem könnyű ennyi információból biztosat mondani, de a kép és a bet365 válasza alapján én úgy gondolom, hogy a fogadás arra vonatkozott, hogy a Jakarta 25-20 pont közötti különbséggel nyeri a szettet. Mivel te azt írtad, hogy az eredmény 25-20 lett, így nem nyert a fogadásod, mert csak 5 pont a különbség. Persze, ez csak egy tipp, mert nem tudom, milyen sport és mennyire képzelhető el, hogy lehet ekkora különbségű eredmény legyen.

A 15. hozzászólást kiegészíteném annyival, hogy a bet365 valóban jó iroda, egészen addig, amíg nem nyersz. Amikor ez megtörténik, akkor azonnal lekorlátozzák a megjátszható tétet 0-5 Euró nagyságra. Persze, ez egy hagyományos fogadás esetén ritkán fordul elő, mert nagyrészt ők nyernek, viszont egy sportbefektetés rendszerű játék esetén biztosan megtörténik a nagy nyeremény miatt. Én sajnos (vagy szerencsére?) elértem már többször ezt a szintet.

2013. ápr. 7. 10:26
 17/19 anonim ***** válasza:
A 15-ös válaszoló vagyok,a pontosság kedvéért elmondanám,hogy korlátot akkor kapsz ha már több mint 2 millió forintot halmoztál fel a számládon.Aki ilyen ügyes az nem esik kétségbe emiatt,mert van megoldás.
2013. ápr. 7. 13:20
 18/19 hookuszpook ***** válasza:
A náluk nyert pénzzel nem értem el a 2 milliót, sosem engedtem az egyenlegemet 200.000 fölé, mégis megtették. Nem estem kétségbe, megoldottam, de úgy gondolom, ne csak akkor legyen "a világ legjobb fogadóirodája a bet365" (valami hasonló szlogennel hirdetik magukat), ha ők nyernek, hanem akkor is, ha a fogadó. Persze, lehet, hogy tévedek. Ja, semmi szabálytalanságot nem követtem el, tehát nem azért történt.
2013. ápr. 8. 12:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Természetesen egyetértek veled abban,hogy a legjobb fogadóiroda az legyen minden körülmények között a legjobb,de ez sokkal jobban bánt téged akit korlátoztak.Én csak abban reménykedem,hogy egyszer engem is ugyanannyira fog bántani mint téged.
2013. ápr. 8. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!