Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tornázzak otthon?

Hogyan tornázzak otthon?

Figyelt kérdés

A kérdésem összetett. :) Egy téglatársasházban lakok, parketta van nálunk, és nagyon recseg, ha lépünk, akkor is. Megpróbáltam tornázni, de nagyon hangos, nem akarom zavarni a szomszédot. (Vastag szőnyegen keresztül is recsegős.)

Van valami tippetek, hogy mi az ami szigetelhetne? Ti hogy oldjátok meg?

A másik, hogy tudnátok ajánlani valami ízület kímélő tornát, kezdőknek? Amit otthon felszerelés nélkül csinálhatnék. Érdekel videó, leírás, stb.

Elkezdtem futni, egy fél évig bírtam, nem fejlődtem sokat, de fájnak a térdeim, ezért hagytam abba, pedig van futócipőm, és fokozatosan szoktattam magam a mozgáshoz. Jó időben biciklizni szoktam, azt szeretem nagyon.

Egy rossz mozgáskultúrájú kicsit fogyni és formásodni vágyó 162cm/59kg lány.

2013. ápr. 6. 08:28
 1/1 anonim válasza:
Én csak ajánlani tudoma spinning biciklizést, ha télleg nagyon szeretsz biciklizni! A legjobb kardio edzés, ezzel égetheted legjobban a zsírt, növeli az ellenálló képességet, kitartóbb leszel stb. nagyon nagyon jó már egy hónap után észre fogod venni a változást főleg e feneket, combot hasat, és a derekadat izmosítja! :) Nézz utána, ha érdekel, biztos van aközeledben és nem is dága! :)Ha kérdésed van írj priviben! :) Ha nem tetszik ez az edzés, akkor tojd le magasról a szomszédot, csak megérti, hogy tornázol, biztos ő is szokott helytelenkedni! :D
2013. ápr. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!