Tudnátok mondani pár olyan gyakorlatot ami otthon végezhető és hamar látható hatása van?
Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok és szeretnék izmosodni. 18f
Egy másik kérdésemre azt a választ kaptam, hogy kardió edzésnek van a leggyorsabb hatása, mondanátok edzéstervet, gyakorlatokat, miből mennyit csináljak? Köszi
2013. márc. 26. 09:12
1/5 Villácska válasza:
Szia!
A kardió edzés nem izomnövelésre van kitalálva, hanem tüdőkapacitást és állóképességet fejlesztesz vele.
Fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás, tolódzkodás, ezeket végezd otthon ha izmosodni akarsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Leírom miket szoktam csinálni és mondjatok véleményt lécci.
Tolódzkodás úgy hogy nyújtva van a lábam kitámasztva 3x35 db (heti 5x)
Fekvőtámasz: 3x30 (heti 5x)
V felülés 2 naponta : 3x 25
Húzódzkodás : 3x3 db ( szabályosan 3at tudok csak egyszerre :D )
2013. márc. 26. 09:56
3/5 Villácska válasza:
Szia! Először is nem ajánlom hogy minden nap csináld ezeket, mert nem fogsz fejlődni. Amúgy az ismétlés szám korrekt, csak többször kéne csinálni, de ha nem fogsz mindent heti ötször csinálni belefér az idődbe is. mondjuk fekvőből ne 3x30 egy nap hanem 6x30. Húzódzkodás az nem túl jó, de hogy fejleszd az ismértlésszámot abból naponta csinálj többször 3 at, pihenőkkel. Mondjuk felkelsz megcsinálsz 3 at, reggelizel utána is 3, délben stb.. az a lényeg hogy legyen közte szünet. Így tudsz majd többet. Heti 3-4 edzést ajánlok, egy izomcsoportot 1 vagy 2 napig pihentess edzés után.
4/5 davvv11 válasza:
Menj le terembe otthon nincs meg sztem azok a feltételek amiket egy terembe kapsz mert ha meglenne akkor mindenki otthon edzeni. Nézd meg ezt a video youtubeon Drugs Bunny - aerob edzés!!!
5/5 Villácska válasza:
Oké hogy a terembe megvannak. Szerintem majd ő eldönti hogy mit szeretne chalistenics vagy kondi. Egy 2-3 hónapig jó ez egy alapizmot ad és utána lehet kondizni. Csak meg fogja unni hogy 10 kilóval nyom fekve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!