Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri ennyit utazni hogy...

Megéri ennyit utazni hogy sportolhassak?

Figyelt kérdés

szeretnék járni sportolni, találtam egy helyet ami érdekelne is, de suliból mennék és +1.5 óra utazás heti 2x..

én bevállalnám, de anyám csak mondja, mondja, mondja h az messze van bla bla bla és ez kezdi elvenni a kedvem :(

teljsen kezdő vagyok, ezért mennék kezdő csoportra.. közelebb nem találtam kezdőt ezért mennék oda..

15/f

2009. szept. 20. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre igazán csak te tudsz válaszolni, én egy csomó körülményt nem tudok, meg hát nem tudhatom, neked mi mennyit ér. Én nem mennék, mert ilyen szempontból egy lusta ember vagyok, az idő viszont nagyon drága, azt nem pazarolnám hosszú utazásokra. Nem is írtad, hogy milyen sportról lenne szó. De ha már sport, én ebben az időben futnék valahol a környéken. Nekem az a legjobb sport, és utazni se igen kell hozzá. (Bár ha szép helyen akarsz futni, akkor előfordulhat.)
2009. szept. 20. 17:10
 2/2 A kérdező kommentje:

szándékosan nem írtam hogy milyen sport, mert nem szeretném hogy tök véletlen egyik haverom rájöljön hogy kiírtam a kérdést..

szal..

énis alapvetően lusta ember vagyok, és utálok futni.. minden mást csak futást ne.. ezért kerestem 1 sportot ahol tudomásom szerint azt nem kell..

+nekem semmi bajom nincs az utazással, mert úgy vagyok vele hogy buszon/villamoson stb -n is tudok tanulni.. csak a konfort másabb mint itthon...

szerintetek tényleg unalmas heti 2x +kb 1.5 órát utazni?

másképpen.. ti utaznátok ennyit?

2009. szept. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!