Létezik olyan oldal, ahol konkrét edzéstervet/tippeket tudnak adni testépítéssel kapcsolatosan?
A body.buildert kerüld el, mert nagy esélyed van rá, hogy el leszel küldve melegebb éghajlatra.
Igazi parasztok a szerkesztők.
Ez egy normális, kulturált oldal:
www.fitway.hu
Azt viszont tudnod kell, hogy ilyen összetett kérdésre nem lehet interneten keresztül válaszolni.
Erre találták ki a személyi edzőket, tanácsadókat.
www.tesztoszteron.hu
Ez nagyon jó oldal.
Az edzésterv meg sok mindentől függ:
-mit sportol mellette,mióta foglalkozik testépítéssel,milyen alkat stb.
Nem a szerkesztők a parasztok hanem azok akik nem olvassák a kötelező alapismereteket ahol kb.:minden le van írva!
Ez a feltétele az edző válaszol rovatnak ,aztán jönnek a fogyatékosok ilyen kérdésekkel hogy hol vegyek koxot?
Hány gramm 1 deka?Persze hogy elküldik az ilyeneket!
Figyelj!
A rovatuk címe "edző válaszol".
Én edző vagyok és elhiheted, hogy sok hülye kérdést kapok.
Ezekre is kénytelen vagyok normálisan válaszolni, mert az edzőnek ez a dolga.
Meg szoktam én is mondani, hogy "ez bizony elég hülye kérdés, drága barátom", sőt sokszor teljesen feleslegesen jártatom a pofámat, mer el sem jut az agyáig.
Ez az ő baja, de legalább nem küldöm el a pécsába.
Ha jól tudom, ott is kell fizetni (SMS) a kérdezésért.
Az ingyenes tanács pont annyit ér, mint amennyibe kerül. De ha valaki fizet érte, akkor had kérdezzen csak hülyeséget....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!