Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha fogyni szeretnék, akkor...

Ha fogyni szeretnék, akkor először CSAK cardiózni szabad?

Figyelt kérdés
Kb. 5 kiló felesleg van rajtam, de ha 8-at lefogynék, az már szinte tökéletes lenne:) a diétámban sok fehérj,e kevés szénhidrát szerepel, 1300 kcal körül eszek egy nap. Szóval az étkezésre figyelek, viszont azt nem tudom, hogy milyen mozgásformát válasszak. Szóval a kérdés: először csak areobicozzak és fussak, és ha lement az 5 kiló, akkor kezdje el tornázni, vagy egyszerre csináljam a kettőt, hogy egyiket egyik nap, másikat másik nap? Nem tudom, nem értem, hogy ezt hogy kell. Mikor kezdjek el tornázni a fenekemre, combomra, hogy tónusosabb is legyek? Mert azt is hallottam, hogyha izom lesz a zsír alatt, még nagyobb darab lesz az ember:D
2013. márc. 30. 13:18
 1/1 anonim ***** válasza:

de ha diétázol,akkor szerinted miből tudna fejlődni az izomtömeged?

ha nem tankolsz a kocsiba benzint,akkor nem fog menni.

a sorrend amit meg keresel-

50perc-1 óra erősítő edzés és utána félóra-40perc aerob edzés.

tónusosabb meg az alacsonyabb testzsírtól leszel.

és nem emelünk ki semmit külön,hogy csak comb,meg se-gg.

minden izomcsoport ugyanolyan fontos.

talán a gerincfeszítő izomzat az egyetlen,ami fontosabb mint a többi hosszútávon.

2013. márc. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!