Milyen itthon végezhető gyakorlatok segítik elő a fogyást?
Figyelt kérdés
1 hónapja végzek minden második nap felüléseket és gugolásokat, tudtok még valami egyszerűbb gyakorlatokat? Az egyszerű alatt nem arra gondolok, hogy ne dolgoztasson meg, hanem, hogy fel tudjam fogni az adott gyakorlat lépéseit :D. Illetve szerintetek elegendő, ha minden második nap végzem ezeket, vagy inkább csináljam minden nap? Arra gondoltam, hogy a szervezetnek regenerálódnia is kell, ezért végzem csak minden második nap ezeket.. de végülis nem annyira durvák, így lehet még is csinálhatnám minden nap?2009. szept. 19. 13:23
1/5 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam, hogy minden másnap kétszer végzem a felüléseket és a gugolást (reggel és este), illetve a gyakorlatok váltva végzem: 30 felülés, 30 gugolás, ez egymás után 3x. Kezdéskor ennyit birtam :D, úgy gondoltam minden hónapban növelem majd 10-el.
2009. szept. 19. 13:41
2/5 anonim válasza:
Szia!
szerintem végezhetnéd mindennap. nem fog megártani, de persze csak amíg jól esik.és ha igazán látványos erdeményt szeretnél, még futni is eljársz az edzések mellett. azt nem muszáj minden nap, mondjuk heti 2-szer:) így biztosan jobban fogod érezni.:)
3/5 anonim válasza:
ha fogyni akarsz akkor ezek mellé aerob edzést is kéne végezned, legalább fél óra 40 percet naponta. plusz diéta.
4/5 anonim válasza:
Kerékpár, futás, úszás! Tuti rásegít! Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
A felülés és a gugolás nem segítik a fogyást csak az izomfejlődést. Ha fogyni szeretnél akkor ahogy előttem mondták futás ilyesmi(aerob edzés) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!