Miért nem merek futni futópadon?
Figyelt kérdés
Egy ideje járok kondiba, de mindig inkább magas emelkedőn sétálok gyorsan. Miért nem merek vajon futni? Vagy hogy lehetne legyőzni ezt a félelmet?2013. márc. 29. 08:29
1/4 anonim válasza:
Félsz, hogy elesel és mindenki kinevet. Ne félj, ahhoz elég bénának kell lenni, hogy eless. Nem fogsz!
2/4 anonim válasza:
Nem is kell futni egyből. Sétál pár alkalommal, majd szép lassan nyomd fel a sebességet, nem kell egyből gyorsan futni. Hozzászoksz és nem fogsz félni!
3/4 anonim válasza:
Én is azthittem hogy el fogok zakózni rajta így inkább mindig elmentem futni a szabadba, télen is. Múltkor összefutottam egy ismerőssel a kondiba, ő ment futógépezni, mondtam neki hogy én azt sem tudom hogy kell elindítani. Ő megmutogatta hogy működik, és annyira nem is vészes mint gondoltam. De mostmár jön a jóidő úgysem fogok futkosni futógépen, majd télen. Max bemelegítésnek.
4/4 Navika válasza:
Én is így voltam, mikor megvettem a futópadot. Szerintem legelőször sétálni kell rajta (és nem szabad fogni a kart). Aztán egyre gyorsabb séta. És ha az ember már biztosan áll, sétál. Akkor lehet megpróbálkozni a leglassabb kocogással. Szokni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!