Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem merek futni futópadon?

Miért nem merek futni futópadon?

Figyelt kérdés
Egy ideje járok kondiba, de mindig inkább magas emelkedőn sétálok gyorsan. Miért nem merek vajon futni? Vagy hogy lehetne legyőzni ezt a félelmet?
2013. márc. 29. 08:29
 1/4 anonim válasza:
Félsz, hogy elesel és mindenki kinevet. Ne félj, ahhoz elég bénának kell lenni, hogy eless. Nem fogsz!
2013. márc. 29. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem is kell futni egyből. Sétál pár alkalommal, majd szép lassan nyomd fel a sebességet, nem kell egyből gyorsan futni. Hozzászoksz és nem fogsz félni!
2013. márc. 29. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is azthittem hogy el fogok zakózni rajta így inkább mindig elmentem futni a szabadba, télen is. Múltkor összefutottam egy ismerőssel a kondiba, ő ment futógépezni, mondtam neki hogy én azt sem tudom hogy kell elindítani. Ő megmutogatta hogy működik, és annyira nem is vészes mint gondoltam. De mostmár jön a jóidő úgysem fogok futkosni futógépen, majd télen. Max bemelegítésnek.
2013. márc. 29. 09:09
 4/4 Navika válasza:
Én is így voltam, mikor megvettem a futópadot. Szerintem legelőször sétálni kell rajta (és nem szabad fogni a kart). Aztán egyre gyorsabb séta. És ha az ember már biztosan áll, sétál. Akkor lehet megpróbálkozni a leglassabb kocogással. Szokni kell.
2013. máj. 17. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!