Vettel a csapatutasítás ellenére előzte meg Webbert, mit gondoltok?
Szerintem ebben semmi nincs. Indoklom: A csapat szólt Vettelnek, hogy maradjon Webber mögött, hogy ne történjen baj. Baj nem történt. Hiába szóltak Vettelnek, hogy maradjon le, amikor Vettel ,,rátámadt,, Webberre, akkor az adott pillanatban a kettőjük közötti különbség döntött. Azért mert volt csapatutasítás, azért még Webber lehetett volna olyan gyors, hogy az első helyen érjen célba........
Vélemény?
1, Webber is szegett már meg ugyanígy csapatutasítást
2, Nem mutogatnia kellett volna hanem visszatámadni. én tuti visszakapcsoltam volna mindent és mentem volna az első helyért
Amúgy szerintem elég elkeserítő hogy a mai F1 a pénzről, arról hogy csináljunk minél szarabb gumit és a csapatutasításokról szól. Ennyi erővel ki se menyjenek a pályára hanem a csapatfőnökök pókerpartin eldöntik és kész
,,
Nem jut el, hogy Webber csökkentett motorteljesítménnyel ment?
,,
Mikor látta, h előz Vettel, akkor állíthatott volna a beállításokon, h megtartsa az első helyét...
És lehet beleadott apait, anyait, de nem tudott Vettellel mit csinálni..
SZERINTEM NE DÖNTSÉK EL MÁR MOST A VB CÍM SORSÁT A CSAPATOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!