Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kockahas egy baromság nem?

Kockahas egy baromság nem?

Figyelt kérdés

Régen egy ronda kövér srác voltam, hosszú kemény munka áll mögöttem. Jelenleg 180cm és kb 64-65kg vagyok, rendszeresen edzek és talán már elindultam a jó irány felé, de úgy érzem, hogy ez egy baromság.

A média tömte tele ezzel a baromsággal az emberek fejét, a photoshoppolt, sminkelt, barnítókrémekkel bekent, a különböző szögekből és árnyékokat használva trükköznek. De a valóság közel se ilyen egyszerű, a büdös életbe nem érsz el erre a szintre, amatőrként, és egyébként sem egészséges, és nagyon sok érdekességet lehet erről még olvasni

Kezdem úgy érezni, hogy az egész egy kalap szar

Itt vagyok ilyen vékonyan, és kezdem azt érezni, hogy szar irányba haladok. Szerintem hagyom az egészet a fenébe és elkezdek tömeget növelni

Van hasizma a vízilabdázóinknak?

[link]

Nincs! Jól néznek ki? Szerintem teljesen, egy férfi így nézzen ki!

2013. márc. 23. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Hasizmuk van, nem is gyenge, csak eltakarja a zsír...
2013. márc. 23. 22:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó, ez nyilvánvaló, de most arról beszélek, hogy látványra baromság rágyúrni
2013. márc. 23. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
azok a kockák amikről te beszélsz, azok 3-4% testzsírnál rajzolódnak ki, az valóban egy eléggé kiszárított állapot, ami hosszútávon nem túl egészséges, de azért ezeknek a vízilabdázóknak is szerintem ha nem is mindnek, de szépen kirajzolódnak a kockáik...
2013. márc. 23. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
amúgy én minden strandidőszakra le szoktam szálkásítani teljesen már 4 éve, sok kellemes lányokkal kapcsolatos élményt köszönhetek már neki...
2013. márc. 23. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Kockahas egy.. jó unaloműzés. Irigylem azokat, akiknek ez a legnagyobb gondjuk.

Érthető, hogy le akarnak fogyni az emberek.. egészségügyi okokból, vagy mert túl sok 'egyéb' hátránnyal jár az elhízott test. DE amikor már a 'fogyás mert az szép' minden áron, az egészség rovására is, fölöslegesen alacsony testzsír vagy testtömeg a cél, azt sajnálni tudom.. de itt értékrendekről van szó. Ha meg értékrend, akkor hogy lenne baromság? 12 éves lányokra olyan hatással van a média, hogy hánytatják magukat a fogyásért. Ez nem baromság, csak egy nem egészséges értékrend! És persze ha valakit ez zavar, el lehet ítélni a médiát (de a szülőkkel együtt).

De egy trendre ne legyünk már mérgesek :D Nem muszáj követni, mindig voltak a többségből kiemelkedő személyek, sosem érdekeltek mindenkit a pillanatnyi divatok. Ha nem tetszik akkor felejtsd el, egyél-eddz egészségesen, és olvass többet vagy gyakorolj harcművészetet, Qigongozz.. Vagy tömegelj, a kockahashoz eleve kell izomtömeg is, nem csak szálkás test.

2013. márc. 23. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Te már egy kimondottan sovány férfinak számítasz.Ezzel a testsúllyal nem lehet rajtad semmi felesleg.Ha sporttal érted el a fogyást akkor jó kondiban is kell,hogy legyél.

Mostantól arra törekedj,hogy amit felszedsz az izom legyen és ne zsír.Élvezd az edzést,a sportolást,az életet és ne agyalj a modellek kockahasán.

2013. márc. 23. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:

a törzs edzése egy funkcionális dolog.

az,hogy a testzsírt ki mennyire lövi be magára egészséges határok között,meg egyéni döntés.

és olyan adatokkal mint amit írtál,jóhogy tömegelj,mert női arányok kb.

2013. márc. 23. 23:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Mivel egy vízilabdázónak nem a szálkásság a célja, így nem egészen jó a példa. Mindenki döntse el magának milyen akar lenni. Aki kockahasat akar, az azért dolgozzon, aki meg nem akar kockás hasat, annak nem lesz.
2013. márc. 24. 00:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert a vizilabdások más alkat. Én kb akkora lehetek mint te, mindig is látszódtak a kockáim de soha nem edzettem hasra. Ellenben soha nem lesz nagy karom :)
2013. márc. 24. 01:18
 10/10 Linkoln ***** válasza:

A genetikának van itt óriási szerepe.

Egyik embernek évek, meg vagyonok, óriási erőfeszítés mire kicsit kockás hasa lesz. (Legalábbis mire meglátszik) Másik meg alapból kockás hasú. Főleg a fiatlaok, a fiatal vékony fiúk 66%-nak kb kockásabb a hasa mint egy középkorú egy két éves törekvésekkel.

Aztmondom hogy azt célozd emg amire genetikából közel állsz.

Vannak kölünféle testalkatok, mindből van nem rossz. Egy endomorf, keskeny vállú ember, széls csípővel ne akarjon kockahasú deltás lenni, mert nagyon nehéz.

2013. márc. 24. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!