Ha 19 évesen elkezdek edzeni, még lehetek profi testépítő?
2013. márc. 23. 13:36
11/17 anonim válasza:
Ha már ilyet kérdezel jó lenne látni,hogy mi a kiindulási helyzet.Milyen vagy most?Gondolom ha egy profi testépítő az edződ akkor lát benned fantáziát,bízz az ő ítélőképességében.
12/17 anonim válasza:
Szerintem minimum 2 évet edz naturálon, hogy tisztába légy az alapokkal, de inkább többet!
13/17 anonim válasza:
ha csak natural on edzel, biztos vagyok benne, hogy annak is vannak versenyei
14/17 anonim válasza:
ahhoz, hogy "profi" testépítő legyél:
1, pénz kell
2, szteroid használat már az alapozástól (mindenki által favorizált Arnoldnak soha nem volt naturál időszaka)
3, egy jól felszerelt konditerem
4, idő, hogy főzz, vásárolj, regenerálódj (azaz minimális magánélet)
5, és mégegyszer rengeteg pénz
Magyarországról profi testépítővé válni egyet jelent azzal, hogy lemondasz mindenről (beleértve az egészségedet is) azért, hogy egyszer színpadra állhatsz. A valóságban valami nemzetközi viszonylatban névtelen versenyen fogsz elérni x helyezést és senki nem fog emlékezni rá. Ez a reális. De ha az álmod az, hogy pózolj a színpadon a közönségnek, nem beszéllek le róla.
15/17 anonim válasza:
persze,de csak heti miinimuum 6 edzéssel,amikor hihetetlen mennyiségü vizet iszol edzés közben és a nap folyamán,nagyon sokat kalóriás ételt és fehérjét kel bejuttatnod a szervezetedbe,napi 8 órát minimum aludni,a legjobb fajta szuris koxot kell használnod,tőmegnövelőt,kreatint,fehérjét.és ha mostanában kezdted el,akkor minimum 15 év nagy kitartással és ilyen leszel
16/17 anonim válasza:
Szerintem ez gusztustalan"bár kinek mi..".A naturál versenyek azok szépek, és nem kell hozzá sanyargatnod magad az életben.
17/17 anonim válasza:
Bajnok lettél azóta, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!