Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vajon a gógyzser?!

Vajon a gógyzser?!

Figyelt kérdés

Elkezdtem edzeni pár hónap alatt nagy odafigyeléssel 66 kilóról feljöttem 81 re. Már majdnem 1 éve edzettem és remekül ment a nyárra vettem pár "cuccot" csináltam egy kúrát kiváncsi voltam az úgy nevezett hatásra. Testolicot injektáltam magamba 1 hónap múlva 86 kiló voltam... Kidolgozott izmok nem fedett vízzel teli zsíros cupákok kimondottan szálkás izomzatom volt van 41,5 ös kar .

Befejeztem a kúrát és tartottam egy kis pihenőt az edzéssel is semmi probléma nem volt minden megmaradt pedig féltem hogy nagyon vissza fogok esni de szerencsére nem. Újra el kezdtem edzeni de valami más volt edzések után nem volt meg a kellő étvágyam nagyon furcsáltam is...

Kényszerítettem magam az étkezésekre ekkor kezdett lemenni a felesleges víz amit a testolic hozott ekkora kb 84 kiló körül voltam és ezt tartottam. Azomban a doki írt fel egy gyógyszert a neve sotret 20mg lágy kapszula a hátam kicsit ki volt pattogva (nem a koksz miatt) kúra előtt is már kivolt... Gondoltam itt az ideje a kezelésnek. A gyógyszer mellet nem nagyon szedhettem sem kreatinokat sem fehérjét tömegnövelőket még vitaminokat sem... De az edzést nem akartam abbahagyni próbáltam többet bevinni természetes úton és a mesterséges étrendkiegészítést hanyagolni. De lefogytam 81 kiló vagyok jelenleg viszont az izmaim mérete nem csökkent jelentőssen kúra alatt a karom 41,5cm 86 kilóval most 81 kilóval 40,8 körül. És valahogy megragadtam ezen a szinten. A tömegem ingadozik néha feljön 1 kiló aztán visszaáll. Újra használok kreatinokat fehérjéket... De tömegbe nem tudok feljebb menni. A hátam rendbejött de a gyógyszert még szednem kell 3 hétig. Vajon a gyógyszer felelős azért hogy nehezebb tömegetnövelni? Talán a gyógyszer miatt adtam le hirtelen ?

Valaki valami tanács ?

2013. márc. 22. 17:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Miután szteroidot használtál, naturálban hogyan is akarsz fejlődni?
2013. márc. 22. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!