Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szoktál verekedni?

Hogyan szoktál verekedni?

Figyelt kérdés

Légyszi osszátok meg velem hogyan szoktatok bunyózni,verekedni..például arra gondolok hogy ha valaki beszól nektek nyugodtan odamentek hozzá és hirtelen elkezditek püfölni..

Illetve,hova üttök először..mi a technikátok..ilyesmi..

Köszönöm..Nem 10éves kisfiú vagyok akinek holnap bunyóznia kell.! :)

2013. márc. 19. 17:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy kis javítást hozzá tennék..: Ha a verekedés elkerülhetetlen,vagy verekedésre kerül sor..
2013. márc. 19. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én aikidoztam két évig, de nem vagyok a dobások és leszorítások híve. Először gyomorszájon vágom néhányszor az illetőt, aztán jön a rúgás szintén hasra vagy térdhez. Csak végső esetben ütök vagy rúgok fejre. Az a célom, hogy a delikvens a lehető legkevesebb és legjelentéktelenebb sérülés után értse, hogy nem nyert. 22/F
2013. márc. 19. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
20%

Én birkóztam 3 féle kung fu-t toltam, kickboxot is csinálom.

1. Valaki le akar járatni.

Odamegyek és kap egy pofont .(Sokszor ennyi mindenkinek elég)

2.Megbeszélt harc

Taktikusan megfontolt lábmunkával és villámgyors technikával feldarabolom az ellenfelet mint a háziszalámit.

3. Ha megtámadnak

Védek ,állása helyezkedem egy tized másodperc alatt ,aztán ha támad védekezem és a védekezésből combozom.

4.Ha én támadok akkor az van, hogy gyors pustító erejű földrevitel vagy fojtás- persze ha lekopogja elengedem.

2013. márc. 19. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, földharcot is alkalmazol, ha kell? ott a fojtáson kívül mit szoktál bevetni?
2013. márc. 21. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Földharcnál : Nem nagyon szoktam földre kerülni.

http://www.youtube.com/watch?v=aql7kN2Mo0w

Ilyeneket meg kung fu-nak is van egy földharc része-

2013. márc. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!