Reális elképzelés a WWE?
majd ott elmondják a srácok.
arnold-ból is kormányzó lett nem?
http://www.youtube.com/watch?v=h5faJKUish8
sőt!még hhh-t is leverte:D.
Ha a HCW-hez mész, előbb lesz esélyed arra, hogy kijuss japánba, mint a a WWE-be. Nem a levegőbe beszélek, a HCW srácok inkább a japánokra néznek fel, hiszen sokkal durvábban nyomják, mint amerikai társaik. De szerintem még mi is durvábbak vagyunk náluk. Az a helyzet, hogy a WWE egy nagyon gagyi szappanopera, mást nem tudok rá mondani. Sok a duma, kevés bunyó, na a HCW-nél ez fordítva van.
Amúgy meg kimenni a WWE-hez? Otthoni pankrátor ring? Öcsém, ha 12 éves lennél érteném is... De azért 16 évesen már igazán ideje volna felnőni.
6. vagyis előző! Majd unja minden egyes napját egy irodában vagy egy árruházban stb. (ebbe most nem akarok belemenni)
Tudom, hogy senki nem azért dolgozik mert jól szórakozik. De én inkább csinálnám azt amit szeretek kevesebb pénzért, csak ezt sajnos nem engedhetem meg magamnak.
HCW-be szívesen bevesznek havi 6.000ért edzésre. Igen a japán durvább, de a pankráció lényege nem az, hogy összetörd magad hanem, hogy lehengerlő és látványos mozdulatokat produkálj amit elképedve fog nézni a közönség.
16évesen elkéne kezdenetek eléggé ráfeküdni a témára, hogy késöbb legyen esélyetek ha külföldben gondolkodtok pl: Anglia -innen már 1°-al könnyebb kijutni amcsikhoz. Vannak kiképzőtáborok természetesen nem MO-n.
Nem az alapfogások a lényeg, azt bárkinek megtudják tanítani. A következők fontosak:
-Legyen érdekes az arcod (lehet: Tenérbemászó, gonosz, sunyi vagy szimpatikus.
-Tudj jól angolul.
-Tudj szép mozdulatokat csinálni pl: a suplexet ne behajlított térdel stb.
-Tudj jól esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!