Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az összes zyzz videó letölthet...

Az összes zyzz videó letölthető valahonnan vagy egy helyen megtalálható?

Figyelt kérdés
úgy értem egy mega videó vagy ilyesmi amiben az összes benne van
2013. márc. 18. 08:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Gondolom ezt a kokszra értetted
2013. márc. 18. 20:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Am most vagyok 75kg 185cm
2013. márc. 18. 21:06
 13/19 A kérdező kommentje:
Am jeff seid vagy lorenzo beckerre gondolsz utóbbi átesett a lo túloldalara
2013. márc. 18. 21:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha zyzz kitartással érte volna el nem kokszolt volna ennyit. Nem az a kitartás hogy kokszzal gyorsan megizmosodok, nem A kitartás az amikor már jó ideje étkezel étrend szerint, az alkoholra cigire drogra nemet mondasz az edzőteremben pedig eldobod az egódat és a lehető legszabályosabban csinálod a dolgokat. És a lassú növekedés/ hardgainer testalkat( khm alulevő khm) miatt sem elégeled meg és nyúlsz a szteroidokhoz. Zyzznek lehet jó teste volt de a Kitartást hírből sem ismerte.
2013. márc. 18. 21:27
 15/19 A kérdező kommentje:
Lehet, de elérte a célját, ez motivál, sok embernek vannak álmai de feladják vagy belebuknak. Amikor Zyzzt nézem akkor tudom hogy nekem is sikerülni fog, meg mindig felpörget edzések elõtt. Most ,hogy kokszal vagy nem kokszal az másodlagos, ez a kitartásról szól, ebben ad erõt Zyzz. A lehetetlen nem létezik.
2013. márc. 19. 11:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Az étrend és más megvonásokat is könnyebb elviselni ha látod mivé válhatsz.
2013. márc. 19. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
addig oké, hogy feltüzel, lesz kedved edzeni meg stb...de nehéz felfogni olyan fizikumot kox nélkül nem fogsz elérni...és pofára esel, hogy miért nem sikerült, 1 valami fog hiányozni, az meg a kox
2013. márc. 19. 18:22
 18/19 Dogmatix91 ***** válasza:
Én inkább azt nem értem, hogyan lehet egy ilyen ember példakép? Gyakorlatilag azért ba.szta ki magát, hogy pinát lásson meg minden buliban ő legyen a középpontban. Én inkább kicsit szánalmasnak találom, de ez is nézőpont kérdése. Jobban tud motiválni egy rendes vagy akár egy natural testépítő. Nézd meg Kiyoshi Moody-d, ő is elég száraz és a komoly natural versenyeken van hazugságvizsgálat is nem csak doppingteszt. De hogy mondjak magyar alternatívát is, Nagy Sándor Csaba (igen ő is natural)!
2013. márc. 19. 20:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen már leírtam , hogy olyan nem lehetek mint zyzz, naturalban a legkomolyabbra törekszem.
2013. márc. 20. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!