Az összes zyzz videó letölthető valahonnan vagy egy helyen megtalálható?
Figyelt kérdés
úgy értem egy mega videó vagy ilyesmi amiben az összes benne van2013. márc. 18. 08:14
1/19 Dogmatix91 válasza:
Miért lett ennyi "rajongója" ennek a srácnak? Valaki tényleg azt hiszi, hogy azt a formát koksz nélkül érte el és rejtett szívbetegségben halt meg? :S Mellesleg letöltöd a youtuberól a videóit és összevágod (Erre a célra még a movie maker is megfelel).
2/19 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=AdBoybKnzZw Ebbe szerintem benne van az összes, vagy közel az összes. De am tényleg mi ez a zyzz mánia? Csomó ilyen, vagy még esztétikusabb test van. Ők miért nincsenek ajnározva, mert nem feszengenek letolt nadrágba?
3/19 A kérdező kommentje:
Azért mert elérte amit akart , tetszik a stílusa , miatta kezdtem el edzeni ő motivált azzal amit elért, ezt én is el fogom érni szteroidok nélkül, ő a példaképem ,és ne mondjátok ,hogy ezt tisztán nem lehet elérni 185cm magas és most 75kg vagyok és még 15kg izmot felszedek pár év alatt sztem zyzz is 90 95kgosan nézett ki a legjobban.
2013. márc. 18. 11:40
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. márc. 18. 11:41
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi a videót egyébként több órányi kép és videó van fent róla meg ilyenkor is raknak fel újakat halála után szóval majd tenyleg nekem kell megcsinálni, hosszú munka lesz
2013. márc. 18. 11:46
6/19 anonim válasza:
Pedig így van olyan szàrazsàgot ès keménysèget nem èrdlsz el naturàl an
7/19 Dogmatix91 válasza:
Koksz nélkül felejtsd el ezt a fizikumot haver :D Főleg nem ilyen rövid idő alatt, mint amennyi idő alatt ő elérte. Persze a koksz sem csodaszer, edzeni meg normálisan kajálni kell mellette, de a koksz akkor is koksz és én elítélem az olyan embert aki nem versenyszerűen űzi ezt a sportot. A stílusán nem tudom mi jön be neked. Olyan nagy arca lett, mint 2 panel. Van most egy másik 20éves srác is, aki ilyen kétajtós szekrény lett pár év alatt, de most meg nem mondom a nevét.
8/19 anonim válasza:
sosem fogod kox nélkül elérni öcsi
9/19 A kérdező kommentje:
Xd faterom 95kg tiszta izom nem zyzz szárazsagu de nagyon jo ,a régebbi képeken fiatalabban még szalkasabb volt , én is lehetek olyan koksz nélkül és ő se kokszolt soha plusz sok 90 100kg körüli élsportolo van aki nagyon jol néz ki en csak eezt mondom nagyon jo testet el lehet érni naturalban is lehet h olyan szalkassagot nem de azért nagyon jo testet , láttam zyzz mibõl lett mivé kitartással, es ezt én is élérem ha nem is ilyen lehetetlen szárazsággal , es nem is mondtam h annyi idõ alatt mint ő , tudom hogy hosszú ido
2013. márc. 18. 20:53
10/19 A kérdező kommentje:
Plusz szerintem valamit elírtál, elítéled azt aki nem versenyszerűen űzi ezt a sportot?
2013. márc. 18. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!