Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés előtt energia ital...

Edzés előtt energia ital esetleg kv?

Figyelt kérdés

2013. márc. 16. 12:16
 1/9 dirtboy ***** válasza:
energia ital semmi kép,kávé ételízesítővel még okés.
2013. márc. 16. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Inkább egy golyó a fejbe, kevésbé fájdalmas halál.
2013. márc. 16. 12:21
 3/9 dirtboy ***** válasza:
ja de hülye vagyok,nem ételízesítőval hanem csak simán ízesítővel
2013. márc. 16. 12:26
 4/9 Zsü ***** válasza:
100%
A kávé Vegetával elég sz*r lehet, :) (bocs, nálunk az az ételízesítő). De egyébként tényleg mehet, a koffein növeli az edzéshatékonyságot, viszont mindenképpen igyál mellé, mert vizet is hajt. Energiaitalt ne. Tovább növeli a vérnyomást és pulzust, amely amúgy is magas a sporttevékenység miatt, ugyanakkor csökkenthetik a szív vérellátását. És az íze is pocsék, tök nem ér meg egy infarktust! :)
2013. márc. 16. 12:28
 5/9 Zsü ***** válasza:
Francba, később is javíthattad volna! :)
2013. márc. 16. 12:29
 6/9 Dogmatix91 ***** válasza:
Nálunk van olyan a teremben aki konkrétan edzés közben issza az energiaitalt :D Én még a buborékos vizet sem tudom meginni, nem, hogy az energiaitalt :S De láttam már pihenőidőben szendvicset majszolgató srácot is :D Bizonyos szempontból jó olcsó terembe járni, mindig van pár balf.asz akin lehet röhögni. :D
2013. márc. 16. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Igyál kávét vízzel.(nincs olyan rossz íze, de ha gyenge a gyomrod lehet wcre kell majd menned)

Energia ital : én cukor menteset ittam, és edzés közbe majd szétment a fejem az első 10perc után + tiszta vörös volt a testem.(Mondjuk ez személyes tapasztalat, lehet neked beválik)

2013. márc. 16. 13:31
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat !

nálunk egy srác cobra energia italt ivott :)

a másik meg szendvicset nyomott be az öltözöbe edzés előtt :)....rászóltam:...válasz: kell az energia :) !...ráhagytam :)

2013. márc. 16. 18:21
 9/9 Dogmatix91 ***** válasza:
óóó az ilyeneknek nem szabad szólni :DD
2013. márc. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!