Mitől fájdul be a lábam egy idő után, hogyan tudnék ezen javítani? Bővebben lent!
Ha elkezdek futni, akkor egy idő után a jobb lábfejemnél, a bokámnál felül a hajlatban megfeszül az ín(vagy nem tudom mi, szerintem az ín) és egyszerűen fáj, feszül, nehéz hajlítanom. Ez miatt futni se tudok tovább.
Hogyan tudnék ezen változtatni? Fogyni szeretnék amihez a futás is kéne, hogy izzadjak futás közben.
Ha futás közben a derekamra fóliát csavarok attól fogyhatok intenzívebben derékból?
Illetve szaunázás segít a fogyásban?
Köszönöm! :)
gyenge edzetlen a vádlid és a lábszárad izomzata,azért csinálja ezt,vádliemelés gyakorlat jó rá.
az izzadás utáni vágyad nem értem,hűti magát a test de nem jelenti több kalória elégetését.
nincs helyi zsírégetés,a fóliával vizet veszítesz,edzés után meg visszaiszod,ennyi az értelme.
a szaunában is vizet veszítesz amit visszaiszol,nem éget kalóriát,nem csökkent testzsírt.
Vegyél egy jó futócipőt! Nekem is fájt a lábam mikor futni kezdtem, aztán vettem egy jó futócipőt, és a fájdalom megszűnt.
A fólia hülyeség, és ráadásul mindig felpöndörödik, és ez idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!