Ma futottunk a suliban, hogy ötször 350m-t le kellene, futni 7 perc 30 másodperc alatt. Orromon vettem be a levegőt szájon ki. Én is szeretném teljesíteni ezt 7:30 alatt. Szerintetek mit csináljak, hogy meglegyen? 15/F
először kevéssel kezd a futást, 2km megteszi lassabb tempóban, de előtte melegíts be. Ha már megy gyorsabban a futás, akkor növeld a távot pl. 4km-re majd 6-ra. Ha le tudod futni a 6km-t 12perc alatt, akkor már simán menni fog az általad írt szintidő.
A futás csak edzettség kérdése, ha sokat futsz jó lesz az állóképességed és nem fog gondot okozni a táv. Én ilyen koromban 1500m-t 4:45 alatt futottam, igaz rendszersen futottam és sportoltam.
Huhh jó kondíciód volt! Hát én most kezdtem el futni, de már javulok. 6 km 12 perc alatt az sok, elírtad. :D
Nah mindenesetre kedvem van a futáshoz csak szokott szúrni az oldalam. :S Meg néha olyat érzek amikor közepes tempóban futok, hogy fáradok nagyon. Nah majd változik köszönöm! Más véleményét is várom!
az állóképességed sehol sincs. Ez az egyik
A másik, nem tudom ki mondta neked, hogy csak az orrodon vegyél levegőt és a szádon fújd ki.
ütemesen kell levegőt venni, de ha csak az orrodon veszed akkor ne csodálkozz hogy kifáradsz. Sokkal kevesebb oxigént tudsz magadbaszívni csak az orrodon keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!