Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Leírnátok az...

Testépítők! Leírnátok az étkezésetek?

Figyelt kérdés
Csak ötleteket akarok meríteni, érdekelne ti hogyan esztek egy nap
2013. márc. 11. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Reggelire (reggel 8-9 fele) 4-5 rantottabol tojas, paradicsommal, kenyerrel, vagy ha nincs idom ilyesmire akkor zabpehely osszeturmixolva valami taplalekkiegeszitovel. Neha van hogy eszem 250-500g turot joghurttal osszekeverve, vagy tonhalat puffasztott rizzsel.

Olyan 12 korul mar ehes vagyok ugyh ordas zabalas, 150-200 gramm csirke/marha plusz 100 gramm rizs meg salata, kimerem elore mindig magamnak otthon es lesutom reggel aztan hozom magammal dolgozni.

Ugyanez az adag lecsuszik delutan 4 fele is, attol fugg hogy van idom enni.

Ha edzek akkor az altalaban olyan 6 fele van, utana egy masfel adag protein, hazaerve olyan 8-9 korul pedig a mar emlitett adag hus+rizs kombo.

Attol fugg meddig vagyok fent (meg mit csinalok), ha sokaig akkor van ugy hogy ejfel fele negyedszer is lecsuszik a hus adag, de ha viszonylag koran agyban vagyok akkor azok kozul szoktam kombinalni valamit amit reggelire eszem, de lefekves elott altalaban turot szoktam mert abban lassan felszivodo kazein van es estere az jobb.

Eleg sokat eszem de sokkal jobban is fejlodok mintha nem kajalnek rendesen, ugyhogy szerintem ha komolyan gondolod akkor zabalj te is ami belefer mert tenyleg nagyon meggyorsitja a fejlodest.

2013. márc. 11. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonlóan telik a napom ,mint az elsőnek ! :)

Csak reggelire 6 tojás megy,csirke 200g ,rizs 220/250 g.

2013. márc. 11. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem reggel most 100 gramm zab megy, proteinnel leöntve, de sokszor van nálam is tojás, vagy omlett, zabkorpával elkészítve.

Utána 2 óra múlva van egy kajálás, csirke-rizs-zöldség kombó, ez 2.5-3 óránként. Egy nap jelenleg 600 gramm csirke, és 400 gramm rizs megy, ehhez 600 gramm zöldség. Ezt osztom el 5 étkezésre.

Edzés után egy tejsavó+maltodextrin+kreatin+BCAA turmix megy, erre rá 40 percre megint szilárd kaja, lefekvés előtt 150 gramm sovány túró, 10 gramm BCAA-val.

Nagyjából ez a gerince, csaló kajálás néha van tömegelés alatt. (pizza, süti, stb.)

Vésztartalékként mindig van nálam egy adag zab+protein turmix bekészítve, ha nagyon felborulna a napom, és nem tudnék sehogy normálisan enni.

2013. márc. 11. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

ha tehetném mekis kaját ennék egész nap.

szóval reggel v beülök mekibe enni v tejberizs

dél körül leves +második féle , pörkölt v vmi hústál

edzés után tejberizs, vacsira meg ált tojás kolbásszal

2013. márc. 11. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!