MHN 100% whey pro. Aki szedte mit gondol rola? Mennyire valt be a termek? Eredmenyek?
Figyelt kérdés
Minden erdekel :).2013. márc. 10. 22:13
11/18 clint válasza:
amugy pont te irtad a másik kérdésnél, hogy az optimum kártéritést kell fizessen... Ez az ára, ha egy világmárka elrontja, magyarországon ezzel nem foglalkoznak ilyen szigoruan.
12/18 anonim válasza:
/amugy pont te irtad a másik kérdésnél, hogy az optimum kártéritést kell fizessen... Ez az ára, ha egy világmárka elrontja, magyarországon ezzel nem foglalkoznak ilyen szigoruan./
A probléma az, hogy MEGINT NEM OLVASTAD EL miért is perelték és büntették meg az optimum proteineket!!!!
Az MHN sport semmi ilyen dolgot nem tett. Ne keverjük már össze a dolgokat.
13/18 clint válasza:
igazad van nem olvastam el, de a megintet nem kell erőltetni, ha igazad van akkor igazad van. Nem fogok amugy bevizsgáltatni semmit, nem érdekel, hogy az igazamat erőltessem, nektek, véleményt írtam és ahhoz jogom van, még neked is úgyhogy csillapodj le.
14/18 A kérdező kommentje:
Egy teát esetleg valaki?
2013. márc. 12. 22:05
15/18 anonim válasza:
En 2 honapja szedem ezt a termeket,viszont nekem az a gondom vele,hogy hanyingerem lesz miutan megittam kb 1-2 oraval.nyilvan edzes utan iszom meg, majd eszek is ra.nekem inkabb kerdesem lenne,hogy ez mitol is lehet.az elozo termeknel amit hasznaltam nem volt ilyen mellekhatas viszont az 2x ennyibe kerult ami szamomra sok volt, ezert valtottam erre.
16/18 anonim válasza:
Nekem nincs tőle hányigenem pedig túl vagyok pár vödrön (hollandcsoki meg csokikeksz ízű)
17/18 anonim válasza:
Én egy 3 kilós vödörrel már megettem egy hónap alatt és az a tapasztalatom hogy használ és elég jó ugyan azt az eredményt hozta mint a drága társai amik 2x annyiba kerülnek mert ismertebb márkák és sokszor csak a nevét fizeted ! Kissé kesernyés ize van azt hozzáteszem de egy hét után már meg sem éreztem! Ár érték arányban nagyon jó fehérje !
18/18 anonim válasza:
Mivel én is csöves magyar vagyok ezért "olcsó" fehérjét veszek. De semmi különbséget nem tapasztalok ez és a Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professionalja között.
És a holland csokis olyan finom hogy edzés utáni jutalomként tekintek rá XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!