MHN 100% whey pro. Aki szedte mit gondol rola? Mennyire valt be a termek? Eredmenyek?
az egész termékcsaládot betiltanám ugy ahogy van.
Egyszer bevizsgáltathatná valaki ezt a fost.
Ez kb. amnyira fos, mint a Te Redised romániából :)
Talán van valami bevizsgálási eredményed? Jegyzőkönyved, hivatalos iratod? Mert ha nincs, akkor ez már nem vélemény nyílvánítás.
sztem vállalná. :D
Neked van bevizsgálási eredményed róla, hogy jó megbízható?
Én mégnem is hallottam róla ugyhogy tuti kis se próbálnám.
a tejsavokirály... tudják a nevem és a címem mert pár éve egy botrányos kreatin ügyben felkerestem őket. Természetesen érdemleges választ akkor sem kaptam, hogy miért nem olyan a kreatinjuk mint amilyen kéne legyen (kristályos), emiatt inkább már nem reagáltak. Azaz az egész cég egy kamu, meg is változtatták a nevüket :D
Te meg tejsavómester nem tudom mi összefüggést látsz bennem meg a redisben, annyit irtam, hogy egy román gyártó :D
clint a gyártó válasza:
"Kedves Clint!
Örömmel értesültünk, hogy fogyasztotta a termékeinket!
Néhány kiigazítást szeretnék eszközölni az írására.
Kreatin: sajnos a piacon szoktak olyan időszakok lenni, amikor nem mindíg elérhető ugyanannak a gyártónak a terméke. Ezért szükség törvényt bont, más cégét kell beszerezni. A kreatint, mint megannyi terméket osztályozzák szemcse nagyság szerint (Mesh szám). Az Ön által megszokott kreatin 40-80 mesh számmal rendelkezik. Ami elő szokott fordulni az a 200-250 Mesh számú. Gazdagéknál ezt úgy hívják, hogy "mikronizált" kreatin. Minél nagyobb a Mesh szám, annál kissebb a szemcse méret. Nem pedig az Ön által emlegetett molekula méret. A név kérdésben pedig mivel a keresők a Muscle Bear névre cowboy kalapos meleg srácokat hoztak fel, ezért kénytelenek voltunk nevet változtatni. Nem azért, mert vmelyik fehérje készítményünk 80% helyett 30% lett volna.
Ezt kérnénk szépen bizonyítani valamilyen formában. Ha
nem tudja, akkor kérnénk szépen, hogy helyesbítsen, mivel
valótlanságot állít. Amennyiben ezt nem teszi meg, az oldal üzemeltetőjénél kérvényezni fogjuk, hogy az ebben a témában írt válszait/kijelentéseit töröljék.
Ha bármilyen kérdése lenne a továbbiakban, kérjük, hogy az info@mhnsport.eu e-mail címre legyen szíves feltenni. Készséggel válaszolni fogunk!
Üdvözlettel:
az MHNSport csapata"
világéletemben a universalos micronized creatint használtam, tudom milyen kéne legyen, de ezt folytatom az emailcímen...
Remélem személyesen is tudok beszélni valakivel a cégtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!