Csaba257 kérdése:
Fiuk 14 eves vagyok sujozok szedem az ideal port marmint most vettem 3 kg -ot szeretnem tudni aki szedte menyi ido?
Figyelt kérdés
allat latszik a kocka a mell es a bicepsz ezt akarom mert a csajok azt monjak igen vekony vagyok 178 magas 55 kilo .szoval jo magas . Egy honap allat fog latszani ha non sotop sedem es minden 2 nap sujozok szeretnek nyarira izmos leni .valamenyire a me a baratok csufolkodnak? Gilisztas meg ijenek segitenetek?2013. febr. 13. 21:03
1/6 anonim válasza:
Nem szedtem, de nálam 21:09 van.
3/6 anonim válasza:
egy hónap alatt olyan sok minden nem fog látszódni.de ne szedd éjjel-nappal mert akkor csak egy magas zsírtömeg leszel.jah és ne ilyedj meg de magadon nem is nagyon fogod annyira észre venni mint mások de nyárra ki gyúrhatod magad ha keményen nyomod ne szedd csak egy hónapig utána egy hónap szünet!
4/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt nem csak izmos akarok lenni minden 2 nap gyurok napi 2 orat is szeretnem ha latszodna szerintetek 2 honap mulva fog latszani porral egy honapot szedem es egesz nyari vakacioig gyurok a vakacioba is fogok minden nap azert koszi a valaszt
2013. febr. 13. 21:27
5/6 anonim válasza:
Öcsém, te totál hülye vagy. De most teljesen komolyan. Majd egy türelmes valaki leírja neked, hogy ez nem ilyen egyszerű, a por nem instant izom, nem kell minden nap edzeni, 1 hónap az lóf@sz, étrend, edzésterv, meg hasonlók.
6/6 A kérdező kommentje:
en nem egy honapot irtam hogyegy honap alat latszik hogy sujzok bocsi a hejesirasert romaniaban lakom kozel magyarorszaghoz aradon
2013. febr. 14. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!