Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért mondja mindenki ezt? (...

Miért mondja mindenki ezt? ( Koplalásról van szó )

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy a koplalás nagyon rossz és utána nagyon hamar visszaszedem a kilókat... 1 éve koplaltam talán 6-7 hónapig... teljesen le is fogytam.. és NEM HÍZTAM VISSZA! miért mondja mindenki azt, hogy utána nagyon hamar visszajön?

2013. márc. 9. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Aki hajlamos rá, annak visszajön, és mert több izmot lehet veszíteni vele, mint zsírt, és mert egészségtelen, és mert ne legyen büdös a munka és ne így akarjon valaki jó alakot elérni, hanem rendes sporttal és az étrendjére való odafigyeléssel, nem annak teljes eldobásával..

Gondolom nő vagy, a mai nőalak-ideáljába sokkal jobban beleillik még az is, ha valaki koplalással fogyasztja le magát, de egy srác már bajban lenne.

2013. márc. 9. 23:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Srác vagyok :D és 19 éves :D nem talált :D
2013. márc. 10. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor te is ektomorf vagy/lehetsz. Én is 19 éves vagyok és srác. 180cm/82 kiló. És úgy kb. 9%-on van a testzsírom :P

Neked milyenek az adataid?

Mellesleg nem tudom mire érted a koplalást, de egyesek tényleg nagyon durván éheztetik magukat, semmit sem éve, vagy max csak gyümölcsöket, meg citromlevet...Jól leépítik magukat :/ Nem csak úgy értetted, hogy visszavettél a kaja mennyiségéből és mondjuk a minőségére is odafigyeltél?

2013. márc. 10. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:
187cm / 75 kiló :D és nem vagyok gebe :D most kezdtem el építeni a nagy rakat izmokat :D
2013. márc. 10. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:
egyébként.. nagyon sok salátát ettem :D napi ötször biztos :D és levest ettem és szigorúan csak sovány húsokat ettem :D de a napi 700kcal-t sose léptem túl :)
2013. márc. 10. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Aha, hát gimis koromban én is rohadt keveset ettem, és sokszor azt is szabálytalanul. Volt, hogy napi kétszer ettem, reggelit kihagyva és az otthoni átlag polgári kajából próbáltam összeválogatni a hasznosakat, több-kevesebb sikerrel. És emellett sportoltam, már akkor is :P És megvoltam 75 kiló. Most, hogy magamnak veszem a és készítem az ételt illetve, hogy akkor eszem, amikor én akarom már persze jobban eltolódott a súlyom a genetikailag meghatározott potenciálom felé:)
2013. márc. 10. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként azért mondják, hogy aki nagyon túlsúlyos (nem tudom, te mennyire voltál az) az azt a sok súlyt ne mind koplalással akarja leadni, illetve hogy aki nem érti, miért nem fogy már egy dekát sem, az ne az ilyesféle fogyókúramódszerekben keresse a hibát, hanem abban, hogy nincs rendben az étrendje és nem mozog eleget.
2013. márc. 10. 17:50
 8/8 A kérdező kommentje:
háát.. eléggé ciki ez... de én 112kiló voltam! de a koplalás mellet rendszeresen jártam kickbox edzésre :D
2013. márc. 10. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!