Miért mondja mindenki ezt? ( Koplalásról van szó )
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy a koplalás nagyon rossz és utána nagyon hamar visszaszedem a kilókat... 1 éve koplaltam talán 6-7 hónapig... teljesen le is fogytam.. és NEM HÍZTAM VISSZA! miért mondja mindenki azt, hogy utána nagyon hamar visszajön?
Aki hajlamos rá, annak visszajön, és mert több izmot lehet veszíteni vele, mint zsírt, és mert egészségtelen, és mert ne legyen büdös a munka és ne így akarjon valaki jó alakot elérni, hanem rendes sporttal és az étrendjére való odafigyeléssel, nem annak teljes eldobásával..
Gondolom nő vagy, a mai nőalak-ideáljába sokkal jobban beleillik még az is, ha valaki koplalással fogyasztja le magát, de egy srác már bajban lenne.
2013. márc. 9. 23:12
2/8 A kérdező kommentje:
Srác vagyok :D és 19 éves :D nem talált :D
2013. márc. 10. 14:03
3/8 anonim válasza:
Akkor te is ektomorf vagy/lehetsz. Én is 19 éves vagyok és srác. 180cm/82 kiló. És úgy kb. 9%-on van a testzsírom :P
Neked milyenek az adataid?
Mellesleg nem tudom mire érted a koplalást, de egyesek tényleg nagyon durván éheztetik magukat, semmit sem éve, vagy max csak gyümölcsöket, meg citromlevet...Jól leépítik magukat :/ Nem csak úgy értetted, hogy visszavettél a kaja mennyiségéből és mondjuk a minőségére is odafigyeltél?
2013. márc. 10. 14:33
4/8 A kérdező kommentje:
187cm / 75 kiló :D és nem vagyok gebe :D most kezdtem el építeni a nagy rakat izmokat :D
2013. márc. 10. 17:19
5/8 A kérdező kommentje:
egyébként.. nagyon sok salátát ettem :D napi ötször biztos :D és levest ettem és szigorúan csak sovány húsokat ettem :D de a napi 700kcal-t sose léptem túl :)
2013. márc. 10. 17:21
6/8 anonim válasza:
Aha, hát gimis koromban én is rohadt keveset ettem, és sokszor azt is szabálytalanul. Volt, hogy napi kétszer ettem, reggelit kihagyva és az otthoni átlag polgári kajából próbáltam összeválogatni a hasznosakat, több-kevesebb sikerrel. És emellett sportoltam, már akkor is :P És megvoltam 75 kiló. Most, hogy magamnak veszem a és készítem az ételt illetve, hogy akkor eszem, amikor én akarom már persze jobban eltolódott a súlyom a genetikailag meghatározott potenciálom felé:)
2013. márc. 10. 17:48
7/8 anonim válasza:
Egyébként azért mondják, hogy aki nagyon túlsúlyos (nem tudom, te mennyire voltál az) az azt a sok súlyt ne mind koplalással akarja leadni, illetve hogy aki nem érti, miért nem fogy már egy dekát sem, az ne az ilyesféle fogyókúramódszerekben keresse a hibát, hanem abban, hogy nincs rendben az étrendje és nem mozog eleget.
2013. márc. 10. 17:50
8/8 A kérdező kommentje:
háát.. eléggé ciki ez... de én 112kiló voltam! de a koplalás mellet rendszeresen jártam kickbox edzésre :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!