Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az ha valaki kondizi...

Miért van az ha valaki kondizik edz nincs benne erő?

Figyelt kérdés
50 kilòs làdàkat kellett pakolni traktorra, pàrban voltuk beosztva, ès egy kondizòs kigyúrt sràccal pakoltam , de pàr òra múlva nem bírta rogyott össze mondta hogy többet nem jön.

2013. márc. 9. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:

minden ember más és más

lehet ő másmiben erős, vagy nem akarta annyira csinálni, nem kellett neki úgy a pénz mint neked, azért a kemény fizikai meló az kemény, lehet volt más választása és hagyta a fenébe, ne haragudj, de testépítő vagyok és az átlagtól jóval erősebb , de én sem csinálnám, és ez nem az izmoktól függ

2013. márc. 9. 09:02
 2/7 ájszíjú válasza:
Azert, mert csak izmai vannak. Allokepessege 0
2013. márc. 9. 09:44
 3/7 A kérdező kommentje:
ebben nem èrtek egyet, kellett neki a pènz , meg amugy is alkalmi muka szòval egy kèt naprol volt szò, èn a büszkesèg miatt sem hagynàm abba, meg lehet hogy valaki fekve kinyom egy màzsàt mint ez a sràc de nem bír egyszerûen, règen mint nagyapàm is nem edzettek csak dolgoztak ès redkìvül erõsek voltak pl, kukorica zsàkolàsookat egyedûl csinàlta vagy meg farönköket hordtak a vàllukon ezt nem birnàk a kondisok, nem ìtèlem el õket mert nin cs mièrt de van valami alapja annak hogy màr bocs hogy igy mondom de èn is igy hallottam hogy tàposok tàpos izom , parasztok paraszt erõ.
2013. márc. 9. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért van az, ha valaki internetezik nincs benne ész?

Kezdjük ott, hogy EGY ember EGY esetéről van szó, de máris általános érvényű megállapítás lett belőle. Ezt még annyira nem is lenne nehéz végiggondolni, szemben a következőkkel: a fizikai munka és a konditermi edzés két külön dolog. Más a formájuk, de ami fontosabb: más a céljuk.

Konditeremben általában azért edz az ember, hogy jól nézzen ki, kedvtelésből, szenvedélyből. Nem azért, hogy valamit elérjen vele. Dolgozni meg azért dolgozik, hogy pénzt keressen. Az edzés főként rövid ideig tartó nagyobb erőkifejtést igénylő elemeket tartalmaz, nem közepes erőkifejtést hosszan. A két dolog nemigen származtatható át egymásba, mindkettőre célirányosan kell gyakorolni, hogy menjen. Tehát alapvetően nem izomállóképességre edz, aki edz, de persze aki jól csinálja, ezt sem hanyagolja el. Honnan tudod, hogy a srác jól csinálja az edzést? Lehet ő elhanyagolta. Miért azonosítod egyazegyben az EGY srácot 'A' kondizással? Még az is lehet, hogy egyénileg rosszabb az állóképessége valamiért (mint nekem), nem tudhatod. Ezernyi ok lehet a háttérben, de a felszínes gondolkodással mindig csak odáig jutni, hogy felfújt kondipor meg paraszterő. Így nem sokat lehet megtudni a világról, csak sötétségben tapogatózol.

2013. márc. 9. 10:36
 5/7 A kérdező kommentje:
nem kötekedèsböl irtam amit irtam, èn is kondiztam meg sok kigyurt haverom van, csak azt gondolhatjuk meg gondolom hogy aki izmos az bìr fizikailag munkàban teljesìteni, de van benne valami mivel a bokszolòk sem kìgyúrtak mègis olyat ütnek hogy.....
2013. márc. 9. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Más a két dolog. A srác lehet hogy erős,de vacak az állóképessége.

Gondolj bele,öregapádék egész álló nap cipeltek,ez a srác meg edz heti 3-4 alkalommal 2 órát.Sokkal kevesebb.Ráadásul aki pakol,annak arra funkcionálódik az izomzata.Nagyapádék biztos nem nyomtak fekve 100 kilót.Az is lehet hogy a srác kokszol.

De ez egyedi eset.Ez alapján általánosítani baromság.

2013. márc. 9. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Újabb jó példa:a boxolók izomzata pedig az ütésre fejlődött.Valamint jó a technikájuk.
2013. márc. 9. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!